Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 juli 2017
Leestijd: 1 minuut

Pokémon GO Fest komt naar Nederland

Het is zomer en Nintantic wil Pokémon GO-spelers verleiden om de app weer te openen en op jacht te gaan. De ontwikkelaar organiseert daarom een Pokémon GO Fest. Nederland is een van de landen waar zo’n festival plaats zal vinden.

Het Nederlandse festival is op 12 augustus. Het centrum van Amstelveen wordt dan een zone waar je Pokémon kunt vangen die normaal niet in Europa voorkomen. Denk aan Farfetch’d, Heracross en Kangaskhan.

Evenementen door heel Europa

Ook in ons omringende landen vinden evenementen plaats waar je zeldzame Pokémon kunt vangen en teamgenoten kunt ontmoeten in de Team Lounges. Dit zijn alle Europese Pokémon GO Fests op een rij:

  • 5 augustus 2017: Fisketorvet in Kopenhagen (Denemarken), Centrum Cerny Most in Praag (Tsjechië).
  • 12 augustus 2017: Stadshart in Amstelveen (Nederland), Mall of Scandinavia in Stockholm (Zweden).
  • 16 september 2017: Les Quatre Temps in Parijs (Frankrijk), CentrO in Oberhausen (Duitsland), La Maquinista in Barcelona (Spanje).
Klik/tap voor groter.

Wereldwijde beloningen Pokémon GO Fest Chicago

Op 22 juli is er in Chicago een groot festival in het Grant Park en daar profiteren alle spelers van. Iedereen kan meedoen met een aantal uitdagingen die een samenwerking tussen spelers wereldwijd en spelers in Chicago vereisen. Spelers wereldwijd en spelers in Chicago krijgen de opdracht om bepaalde typen Pokémon te vangen.

Lukt het om dit met een hoge score af te ronden? Dan zal een ‘Mystery Challenge’ worden onthuld. Hiermee kunnen spelers een erg bijzondere bonus verdienen, maar Niantic verklapt nog niet wat het is. Wordt ook deze challange met succes afgerond? Dan volgt een wereldwijde beloning op 23 juli.

Klik/tap voor groter.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Pokémon GO Fest komt naar Nederland
Sluiten