Pokémon GO Fest komt naar Nederland

3 reacties

Het is zomer en Nintantic wil Pokémon GO-spelers verleiden om de app weer te openen en op jacht te gaan. De ontwikkelaar organiseert daarom een Pokémon GO Fest. Nederland is een van de landen waar zo’n festival plaats zal vinden.

Het Nederlandse festival is op 12 augustus. Het centrum van Amstelveen wordt dan een zone waar je Pokémon kunt vangen die normaal niet in Europa voorkomen. Denk aan Farfetch’d, Heracross en Kangaskhan.

Evenementen door heel Europa

Ook in ons omringende landen vinden evenementen plaats waar je zeldzame Pokémon kunt vangen en teamgenoten kunt ontmoeten in de Team Lounges. Dit zijn alle Europese Pokémon GO Fests op een rij:

 • 5 augustus 2017: Fisketorvet in Kopenhagen (Denemarken), Centrum Cerny Most in Praag (Tsjechië).
 • 12 augustus 2017: Stadshart in Amstelveen (Nederland), Mall of Scandinavia in Stockholm (Zweden).
 • 16 september 2017: Les Quatre Temps in Parijs (Frankrijk), CentrO in Oberhausen (Duitsland), La Maquinista in Barcelona (Spanje).
pokemon go safari zone
Klik/tap voor groter.

Wereldwijde beloningen Pokémon GO Fest Chicago

Op 22 juli is er in Chicago een groot festival in het Grant Park en daar profiteren alle spelers van. Iedereen kan meedoen met een aantal uitdagingen die een samenwerking tussen spelers wereldwijd en spelers in Chicago vereisen. Spelers wereldwijd en spelers in Chicago krijgen de opdracht om bepaalde typen Pokémon te vangen.

Lukt het om dit met een hoge score af te ronden? Dan zal een ‘Mystery Challenge’ worden onthuld. Hiermee kunnen spelers een erg bijzondere bonus verdienen, maar Niantic verklapt nog niet wat het is. Wordt ook deze challange met succes afgerond? Dan volgt een wereldwijde beloning op 23 juli.

gofestinfographic
Klik/tap voor groter.

 

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  swappa001

  Eindelijk, kunnen we eindelijk is compleet zijn.:) dankjewel OMT zonder jullie zou ik dit missen

 • Profielfoto
  Edwin

  Wordt dit nog gespeeld dan?! Persoonlijk vond ik Ingress interessanter en leuker. Maar ook daar ben ik als een hele tijd op uitgekeken. Ben level 7 maar het duurt veel te lang om op level 8 te komen.

 • Profielfoto
  lies

  wanneer kan ik voor mij en mijn man kaarten registreren?