Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 14 juli 2017

Mighty, de ‘iPod shuffle’ voor Spotify, is nu te koop

Begin 2016 schreven we over Mighty, een veelbelovend Kickstarter-project dat zich het best laat omschrijven als een ‘iPod Shuffle’ voor Spotify. De kleine vierkante muziekspeler speelt muziek van Spotify, zonder smartphone of dataverbinding.

De Mighty kan maximaal 1000 nummers uit Spotify offline opslaan en de accu gaat 5 uur mee. Een prima apparaatje tijdens bijvoorbeeld het sporten. Een grote telefoon is dan vaak onhandig is om bij te dragen.

Samenwerking met Spotify

Na een succesvolle Kickstarter-campagne vorig jaar, heeft Mighty een samenwerking met Spotify beklonken. Het downloaden van nummers is niet langer afhankelijk van een hack of achterdeurtje, maar officieel geregeld voor iedereen met een Spotify Premium-account. Een voorwaarde was dat de groene kleuren van de muziekspeler aangepast werden. Mighty is nu beschikbaar in zwart, wit en oranje.

Klikt/tap voor groter.

Bekende bedieningsmogelijkheden

De Mighty heeft een clip voor makkelijke bevestiging aan kleding en ondersteuning voor Bluetooth-hoofdtelefoons. Wie ooit een iPod Shuffle heeft gebruikt, zal de bediening direct snappen, want knoppen werken net als die van de iPod. Rechtsboven is bovendien een knop voor het selecteren van playlista toegevoegd.

De synchronisatie verloopt via Wi-Fi en Bluetooth. De speler communiceert via Wi-Fi met Spotify en via Bluetooth met een smartphone. Een minpunt is dat het momenteel alleen mogelijk is om playlists te synchroniseren. Losse nummers of albums moeten eerst aan een playlist worden toegevoegd.

Klik/tap voor groter.

Mighty is voor 100 dollar inclusief verzending te koop, dat is omgerekend 87 euro. De eerste orders worden op 30 juli vanuit de VS verzonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mighty, de ‘iPod shuffle’ voor Spotify, is nu te koop
Sluiten