Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 juli 2017
Leestijd: 1 minuut

Google Chrome ondersteunt de Touch Bar

Google Chrome ondersteunt nu de Touch Bar. Aanvankelijk stond dit voor april op het programma, maar na wat vertraging is versie 60 van de browser nu voorzien van snelle acties op de aanraakgevoelige strip van de MacBook Pro.

Chrome houdt het simpel en toont enkele nuttige knoppen en een zoekveld op de Touch Bar. Er zijn knoppen voor volgende, vorige, herladen, favoriet toevoegen en een nieuw tabblad openen.

Knoppen vrij aan te passen

Heb je liever een andere indeling? De knoppen zijn vrij aan te passen via het menu WeergavePas Touch Bar aan. Chrome is na Safari de tweede, grote browser die de Touch Bar ondersteunt. Concurrent Firefox biedt dit nog niet, maar de minder populaire browser Opera wel. In plaats van knoppen, toont Opera open tabbladen op de Touch Bar.

Chrome met Touch Bar // Afbeelding via: Engadget – Klik/tap voor groter.

Andere vernieuwingen in Chrome 60

Naast Touch Bar-ondersteuning, biedt Chrome 60 ook een nieuwe console voor ontwikkelaars. Deze toont niet alleen de laadtijden van de site, maar ook de toegankelijkheid en implementatie van best practice-technieken. Nuttig om je eigen website eens mee te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google Chrome ondersteunt de Touch Bar
Sluiten