Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juli 2017

Derde beta iOS 11 en macOS 10.13 High Sierra uitgebracht

Ongeveer twee weken na de tweede beta heeft Apple de derde betaversie van iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 en tvOS 11 uitgebracht. Deze zijn alleen voor ontwikkelaars met een geregistreerd developer account. Nieuwe publieke beta’s volgen later.

Hoewel de twee beta van de besturingssystemen redelijk stabiel was, zijn er nog vele bugs te fiksen. In beta 2 van iOS 11 werkte AirPlay bijvoorbeeld niet goed. Dit is nu opgelost. Verwacht nog wel andere bugs en crashes.

Update: voor een overzicht van alle verbeteringen zie → iOS 11 beta 3 verbeterd bestanden-app, notificaties en meer

Nieuw in iOS 11 en tvOS 11

We schrijven veelvuldig over grote en kleine nieuwigheden in iOS 11. Een overzicht van de belangrijkste zaken is onder de tag nieuw in iOS 11 te vinden. De vernieuwingen in tvOS 11 zijn wat minder groot. Een overzicht van de vernieuwingen in tvOS 11 is hier te vinden. Bekijk zeker deze artikelen over iOS 11:

Klik/tap voor groter.

Publieke betaversies later

Apple geeft ook publieke betaversies van iOS 11, macOS 10.13 High Sierra en tvOS 11 uit. Deze krijgen later deze week, of volgende week een update. Apple wacht even af of er geen grote ‘show stoppers’ door ontwikkelaars ontdekt worden. Afhankelijk van hoe stabiel de beta is duurt dit enkele dagen of een week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Derde beta iOS 11 en macOS 10.13 High Sierra uitgebracht
Sluiten