Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 juni 2017

Ziggo GO-app uitgebreid met 46 zenders en meer

TV kijken kan tegenwoordig ook via apps van providers. Ze worden steeds beter en completer. Zo heeft Ziggo 46 streaming zenders aan de Ziggo GO-app toegevoegd. Daarnaast is meer content via AirPlay of Chromecast te bekijken.

Abonnees met een standaard TV-pakket krijgen 18 extra zenders, zoals BBC 1 en 2, Family 7, TRT Turk en Duitse zenders zoals Arte, ARD, ZDF en WDR. Ook het Amsterdamse AT5 is nu streaming te bekijken.

Meer voor Movies & Series XL en Hindi

Wie een Movies & Series XL-pakket heeft, krijgt nog meer zenders. Het gaat onder andere om Animal Planet, BBC 4, BBC Entertainment, Nicktoons. Ook muziekkanalen 100% NL TV, 192TV en NickMusic worden toegevoegd. Kijkers met een Hindi-pakket krijgen 6 extra zenders. Ziggo heeft een per pakket online gezet.

De Ziggo Go-app op iPad.

Ziggo GO met AirPlay voor Movies & Series

Naast de extra zenders is het nu ook mogelijk om films en series uit de Movies en Series-pakketen via AirPlay naar een Apple TV streamen of naar een Chromecast te casten. In dit pakket zitten onder andere de HBO-films en series die sinds vorig jaar alleen via Ziggo te bekijken zijn. Het is overigens nog steeds niet mogelijk om uitzendingen uit Replay TV (uitzending gemist) via AirPlay te streamen. Al si dit waarschijnlijk een beperking die de televisiezenders Ziggo oplegt.

AirPlay voor Replay TV is zit er nog niet in.

De provider spreekt in een persbericht over 50 zenders. Wij telden er echter 46, maar misschien staat 50 mooier in een persbericht? Hoe dan ook, de extra zenders zijn nu live in de app. Een update is niet nodig, want Ziggo pusht de nieuwe zenderlijsten via zijn eigen servers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ziggo GO-app uitgebreid met 46 zenders en meer
Sluiten