Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 2 juni 2017

Snapchat Spectacles in Nederland te koop

Nu de zomer er echt aan komt, kunnen ook Nederlanders de Snapchat Spectacles bestellen. Deze combinatie van een zonnebril en camera wordt door Snapchat gemaakt en is voor € 150 verkrijgbaar in drie kleuren. De verzendkosten bedragen € 10.

Met de Spectables-bril is het mogelijk om filmpjes van maximaal 10 seconden op te nemen en deze op je Snapchat Story te plaatsen. De video’s zien er zowel in horizontaal als verticaal formaat beeldvullend uit.

Ook in België en Frankrijk

De brillen werden eerder al op bepaalde plaatsen in de Verenigde Staten verkocht, maar komen nu ook naar Europa. De verzending naar Nederland, België, Duitsland of Frankrijk duurt drie tot 5 dagen.

Klik/tap voor groter.

Circulaire video

De Spectables-bril communiceert draadloos (Bluetooth of Wi-Fi) met de Snapchat-app en bevat een knop aan de zijkant voor snel opnemen. Een LED-lichtje geeft aan wanneer gefilmd wordt. De beelden worden in circulair videoformaat opgenomen (115 graden rond) en zijn daarom in iedere oriëntatie perfect te bekijken. Het vertical video syndrome wordt daarmee opgelost.

Klik/tap voor groter.

Nu is de vraag: wanneer brengt Facebook een bril voor Instagram uit?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snapchat Spectacles in Nederland te koop
Sluiten