Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 juni 2017
Leestijd: 1 minuut

Provider Simpel schrapt onbeperkt bellen

Een opmerkelijke move van sim-only-aanbieder Simpel. Na zich eerder dit jaar helemaal suf geadverteerd te hebben met “de belrevolutie” is onbeperkt bellen uit alle abonnementen geschrapt. De provider biedt nu 250 minuten en onbeperkt sms’en aan.

Simpel heeft de databundels wel vergroot. Een abonnement van 10 euro per maand, heeft nu een databundel van 2GB. Voorheen bevatte dat slechts 1GB data, maar was onbeperkt bellen en sms’en inbegrepen.

De veranderingen gelden alleen voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees blijven hun huidige contractvoorwaarden behouden. Wie nu onbeperkt bellen heeft, blijft dat behouden.

Abonnementen Simpel per 1 juni 2017

De provider lijkt zich met de nieuwe abonnementen ook meer op de incidentele beller en internetter te richten. Voorheen was het goedkoopste abonnement € 10 per maand (1GB/100 minuten), terwijl dat nu € 2,50 is. Dit zijn de abonnementen per 1 juni 2017.


Standaard wordt internet via 3G aangeboden. Voor 50 cent per maand extra, kunnen abonnees 4G inschakelen. Voorheen kostte dit € 2,50. Hoewel het netwerk van T-Mobile gebruikt wordt, is Simpel een zelfstandig bedrijf en geen submerk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Provider Simpel schrapt onbeperkt bellen
Sluiten