Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 juni 2017
Leestijd: 1 minuut

Simpel maakt 4G gratis en brengt onbeperkt bellen terug

Sim-only-aanbieder Simpel heeft minder dan twee weken na de vorige aanpassing zijn abonnementen opnieuw aangepast. Alle abonnees kunnen zonder bijbetaling 4G gaan gebruiken. Daarnaast brengt de provider onbeperkt bellen terug als optie.

Voorheen moesten abonnees € 2,50 per maand betalen voor 4G, maar dit wordt voor nieuwe en bestaande klanten gratis. Onbeperkt bellen is als extra optie aan alle abonnementen toe te voegen voor € 5 per maand.

4G vanaf 1 juli ook voor bestaande klanten

Nieuwe klanten kunnen vanaf 15 juni standaard met 4G internetten. Vanaf 1 juli wordt de optie ook voor bestaanden klanten geactiveerd. Simpel is een virtuele provider die het netwerk van T-Mobile gebruikt en biedt 4G-internet met een snelheid tot 75 Mbps.

Abonnementen simpel per 15 juni

De abonnementen zien er vanaf 15 juni als volgt uit. De prijzen zijn op basis van een contractduur van 2 jaar. Gesprekken worden per seconde afgerond. Internetsessies kennen een afronding per kilobyte. Bij alle abonnementen is voor € 5 per maand onbeperkt bellen te activeren.


Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Simpel maakt 4G gratis en brengt onbeperkt bellen terug
Sluiten