Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 juni 2017
Leestijd: 1 minuut

SEGA zet 5 klassiekers in de App Store

Toe aan een trip down memory lane? SEGA heeft onder de naam SEGA Forever vijf klassieke games in de App Store geplaatst. De collectie met gouwe ouwe wordt bovendien iedere maand aangevuld met een nieuwe titel. De games zijn gratis, met reclame.

Om te beginnen heeft SEGA vijf Mega Drive-games uitgebracht. Het gaat om Sonic The Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid Chameleon en Altered Beast. Alle games zijn voorzien van moderne extraatjes.

Klassieke games, nieuwe extra’s

De games zijn offline speelbaar en voorzien van een aantal extra’s. Zo wordt je voortgang in de cloud opgeslagen, kun je met een controller spelen en zijn er leaderboards. Iedere game heeft ook een set eigen iMessage-stickers. De reclame is niet te missen, maar voor € 2,29 per game af te kopen.

Meer SEGA-klassiekers op komst

De komende maanden wordt steeds een nieuwe game aan de collectie toegevoegd. De eerstvolgende is Virtua Tennis uit 1999. Naar iOS en Android heeft SEGA ook plannen om de klassiekers naar consoles als de Nintendo Switch te brengen. Alle SEGA-games die ooit uitgebracht zijn komen in aanmerking voor een release als SEGA Forever, of ze nu voor de Dreamcast, Genesis/Mega Drive of het Master System waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
SEGA zet 5 klassiekers in de App Store
Sluiten