Pioneer Rayz Rally: nieuwe iPhone-speaker werkt via Lightning

1 reactie

Pioneer heeft een nieuwe, bijzondere speaker voor iOS-apparaten aangekondigd. In tegenstelling tot de meeste speakers is er geen Bluetooth of accu nodig. De Pioneer Rayz Rally wordt direct via de Lightning-poort van een iPhone of iPad gevoed.

De fabrikant prijst de speaker niet als apparaat om muziek te luisteren, maar wel als handige extra tijdens het voeren van conference calls met meerdere mensen. Verwacht bij het luisteren van muziek geen diepe bassen.

Lightning-speaker

De slimme speaker heeft een knop die tijdens een telefoongesprek dient als mute-knop, of bij het luisteren van muziek als play- en pauzeknop. De Rayz Rally-speaker wordt direct op de Lightning-poort aangesloten en heeft zelf ook een Lightning-aansluiting. Daar kun je een oplader aan hangen zodat je iPhone geladen blijft.

Pioneer Rayz 16x9
Klik/tap voor groter.

Pioneer Rayz Lightning-accessoires

De Rayz Rally is het tweede Lightning-accessoire dat Pioneer maakt. De fabrikant heeft onder het Rayz-label ook een set Lightning-oordopjes die volledig via Lightning-gevoed wordt en noise cancelling heeft. De Rayz Rally-speaker heeft een adviesprijs van 99 euro en komt de komende weken op de markt.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Gijs Raggers

    Een woord dat je niet vaak gebruikt. Monstrueus.