Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 juni 2017

Phone Destroyer: South Park krijgt eigen iPhone-game

In Los Angeles is gamebeurs E3 gestart. Die staat altijd bol van de aankondigingen waar we op OMT niet zoveel mee kunnen, maar dit jaar komt Ubisoft met een verrassing. De uitgever heeft South Park: Phone Destroyer aangekondigd.

De nieuwe game draait natuurlijk om de grofgebekte Stan, Kyle, Kenny en Eric. Ze nodigen je uit voor een potje ‘Cowboys en Indianen’. Volgens Ubisoft is het spel ‘nog pittiger dan Cartmans chili con carne’.

Release in oktober

South Park: Phone Destroyer komt op 17 oktober uit voor iOS en Android, verdere details zijn nog schaars. In onderstaande trailer is de te zien dat het om een real-time online game met kaarten gaat. De download is gratis, maar reken op de nodige in-app-aankopen. Phone Destroyer is gemaakt in samenwerking met de bedenkers van South Park en bevat alle bekende stemmen.

In South Park zelf werd overigens al eens aandacht besteed aan het verraderlijke karakter van freemium games. Want echt gratis zijn ze natuurlijk niet. Die aflevering is hier terug te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Phone Destroyer: South Park krijgt eigen iPhone-game
Sluiten