Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 6 juni 2017

Magic Keyboard met numeriek toetsenblok verkrijgbaar

Weet je nog, dat gerucht over een nieuw Magic Keyboard tijdens WWDC? Wij dachten aan een nieuw draadloos toetsenbord met Touch Bar, maar het blijkt minder spannend. Apple verkoopt nu namelijk een Magic Keyboard met numeriek toetsenblok.

Het nieuwe, draadloze toetsenbord met nummerblok is bij Apple te koop voor € 149. Het oude, numerieke toetsenbord met draad dat € 59 kostte, wordt niet langer door Apple verkocht.

Met ingebouwde accu en Lightning-poort

Het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok werkt net als de kleinere variant draadloos en heeft een ingebouwde accu die via een Lightning-poort op de achterkant opgeladen kan worden. Door de Lightning-kabel met je Mac te verbinden, wordt het toetsenbord bovendien automatisch gekoppeld.

Magic Keyboard
Klik/tap voor groter.

De USB-aanslutingen die het oude toetsenbord met draad had, zijn komen te vervallen. Dat komt omdat het niet mogelijk is om USB over te dragen via de Bluetooth-verbinding. Het toetsenbord met numeriek blok is ook direct bij een nieuwe iMac te bestellen. Je betaalt er dan € 30 extra voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Magic Keyboard met numeriek toetsenblok verkrijgbaar
Sluiten