Verrassing! iMessage-stickers in de WWDC-app

Door: Raymon Mens - 9 reacties

Apple heeft een cadeautje in de officiële WWDC-app verstopt. Je treft er niet alleen een plattegrond met overzicht van alle sessies, tijden en video’s om terug te kijken aan, maar ook iMessage-stickers. Er zijn in totaal 17 stickers beschikbaar.

Apple heeft duidelijk zijn best gedaan om op de wereld van ontwikkelaars in te haken. Er zijn stickers met een klassieke Mac, een Swift-logo en nog veel meer andere symbolen die betrekking hebben op WWDC.

WWDC stickers 001
Klik/tap voor groter.

Na installatie van de app, zijn de stickers in de Berichten-app te vinden onder het App Store-icoon. WWDC 2017 begint op 5 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd met de bekende keynote. De conferentie is niet langer in Californië, maar vindt dit jaar plaats plaats in San Jose. (Zie → WWDC 2017: de actuele verwachtingen)

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  MacJelle

  San José als in San José, CA? Dan moet het mss ‘niet langer in San Francisco’ zijn?

 • Profielfoto
  koen

  Nerd Alert!

 • Profielfoto
  vuurvreter

  En wederom kinderachtige afbeeldingen:o

 • Profielfoto
  bechris60

  San José is in Californië Raymon……

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Yes! YES!!! STICKERSSSSS!!!!:cool::heart::!:(y):nerd:

  Zo blij dat Apple een emoticon/sticker afdeling heeft tegenwoordig. Dat geneuzel met nieuwe iMacs elke vijf jaar komt je ook een beetje je neus uit anders.

 • Profielfoto
  donut

  Hoop niet dat deze plaatjes een afspiegeling zijn van het niveau van Apple medewerkers… We wisten al dat er alleen blanke jonge mannen werkten, maar dat ze zo jong waren…

 • Profielfoto
  Sannetju

  @donut
  Alleen maar blanken jonge mannen??, dit slaat dus nergens op …. heb je niks anders te doen dan discriminatie zoek tochten te houden? Als jij vindt dat ze bij Apple discrimineren dan moet jij je iPhone in de sloot gooien tenminste als je een echte kerel bent dan:sad:

 • Profielfoto
  donut

  @sannetju
  Ik heb begrepen dat er weinig gekleurde mensen werken bij Apple en weinig vrouwen en dat dit ook onderkend wordt door Apple zelf.
  Wat hou je over.. blanke mannen…homo, hetero, transgender etc
  Het woord discriminatie is van jou…en
  Ik gooi niets weg wat nog gebruikt kan worden dus ook niet een iPhone 4
  totdat Apple besluit dat het niet meer moet werken en het nutteloos is geworden.
  en ja ik ben een echte kerel… als je hetero bedoeld daarmee???
  Ben jij ook een echte?

 • Profielfoto
  Persoon

  @donut

  Gek dat minderheden zoals Aziaten zelden tot nooit klagen. Misschien ook omdat zij gewoon beter gekwalificeerd zijn dan de ‘gekleurde mensen’ (zoals jij ze noemt en een andere instelling hebben.

  Dat er minder vrouwen werken is verklaarbaar door het feit dat vrouwen minder interesse hebben in programmeren, ingenieurswerk en dergelijke. In de winkels werken zat vrouwen wanneer ik de Apple Store in A’dam binnenloop. Ga naar een verzorgingsthuis en kijk eens hoeveel mannen daar in de verzorging werken.