Hue Milliskin: nieuwe Philips-inbouwspots

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Philips blijft zijn assortiment Hue-lampen maar uitbreiden. Vandaag zijn nieuwe inbouwspots op de markt gebracht. De Hue Milliskin spotjes zijn net als alle andere lampen met Hue-app en HomeKit te bedienen en geven verschillende tinten wit licht weer.

De spots bestaan uit een GU10-lamp en armatuur om in te bouwen. De stralingshoek is 45 graden verstelbaar en de spots zijn in ronde of vierkante uitvoering te bestellen voor € 39,99 per stuk.

Hue Milliskin in wit en zwart

Naast rond en vierkant, zijn de spots ook te bestellen met wit en zwart als accentkleur. Een G10-lamp wordt meegeleverd en de lampen zijn ook met een optionele dimmer te bestellen. De prijs is dan € 59,99 in plaats van € 39,99 per stuk. Een dimmer kan maximaal 10 lampen tegelijk bedienen.
Hue Milliskin 001
Uiteraard werken de inbouwspots net als alle andere Hue-lampen met de Hue-app en Apple HomeKit. Gebruik je liever een eigen inbouwspot? Een losse Hue GU10-lamp is ook verkrijgbaar voor € 34,90. De inbouwspots zijn net op de markt en nog niet overal verkrijgbaar. Wij hebben ze bij Coolblue, DMLights, Beamotica en Meerdanlicht al vinden.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  polansky

  Nette spotjes voor een nette prijs, gezien het gegeven dat het hier om Hue lampen gaat.

  PS – Die nieuwe overlay banners zijn bijzonder irritant.

 • Profielfoto
  Mrwhoopie

  Ik heb hier al lang GU10 spots maar dan wel RGB om net iets meer sferen te kunnen creëren.

 • Profielfoto
  justi

  Het is mij nog niet duidelijk of je de dim switch wel of niet nodig hebt om de lamp te dimmen wanneer je de bridge en iPhone app gebruikt of dat het alleen de ouderwetse handmatige dim switch betreft. Ik hoop het laatste!

 • Profielfoto
  ismirnoff

  die switch is alleen om het handmatig ook te kunnen.