Tweede beta iOS 11, macOS 10.13 en watchOS 4 beschikbaar

Raymon op 21 juni 2017 6 reacties Laatste door ahenket

Iets meer dan twee weken na WWDC 2017 heeft Apple de tweede beta van iOS 11, macOS 10.13 en watchOS 4 uitgebracht. Deze beta is alleen voor ontwikkelaars met een geregistreerd developer account. Een publieke beta van iOS, macOS en tvOS volgt later.

De eerste beta’s kwamen direct na WWDC uit op 5 juni en waren absoluut niet geschikt voor dagelijks gebruik. Wij hadden last van een leeglopende accu, bugs, grafische glitches, vertragingen en crashes.

Nieuw in iOS 11

De afgelopen tijd hebben we veelvuldig geschreven over grote en kleine nieuwigheden in iOS 11. Een overzicht van de belangrijkste zaken is onder de tag nieuw in iOS 11 te vinden. Bekijk zeker deze artikelen:

ios 11 control center bedieningspaneel 16x9

Het nieuwe control center (bedieningspaneel) van iOS 11.

Een overzicht van nieuwigheden en veranderingen in beta 2 van iOS 11 en macOS 10.13 verschijnt donderdag op OMT. Zelf iets gespot? Laat een reactie achter op dit artikel of mail redactie [at] onemorething.nl.

Publieke beta begin juli

Meestal brengt Apple tegelijk met de derde of vierde beta voor ontwikkelaars een publieke beta uit. Je kunt de publieke beta van iOS 11, macOS 10.13 en tvOS 11 waarschijnlijk begin juli verwachten. Voor de Apple Watch is nooit een publieke beta omdat deze moeilijk te up- en downgraden is. tvOS krijgt dit jaar voor het eerst een publieke beta.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

6 reacties

Profielfoto

dvischjager op 22 juni 2017

In de activiteit app zie je nu hoe ver je bent met het bereiken van een achievement. Als ik tik op “1000 bewegingsdoelen” zie ik hoe vaak ik het heb gehaald. Heel handig!:D

Profielfoto

Barika Cala Saidah op 22 juni 2017

Haha, bedankt! Je moest eens weten hoeveel tijd ik heb gespendeerd om het aantal volle activiteitsringen te kennen zodanig dat ik wist hoeveel ik er moet doen voor de volgende prestatie!

Profielfoto

Barika Cala Saidah op 22 juni 2017

Hoera! Nog 17 te gaan voor het doel van 500 keer, waar zitten jullie?

Profielfoto

hatolex op 22 juni 2017

Op een terras aan een lekker kopje koffie, in de schaduw. 😌

Profielfoto

jorikcaljouw op 22 juni 2017

De 500 gehaald op 5 juni… Dus nu op 515 ofzo :-). Ik heb de beta nog niet, maar dit lijkt me zeker handig!

Profielfoto

ahenket op 22 juni 2017

Telefoon is weer de oude. Onder beta 1 was alles traag. MacBook Pro duurde een uur om te installeren en >10 minuten voor eerste boot. Toegegeven is dat van EE externe usb 3.0 schijf maar vrolijk word ik er niet van.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?