Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 juni 2017

Tweede beta iOS 11, macOS 10.13 en watchOS 4 beschikbaar

Iets meer dan twee weken na WWDC 2017 heeft Apple de tweede beta van iOS 11, macOS 10.13 en watchOS 4 uitgebracht. Deze beta is alleen voor ontwikkelaars met een geregistreerd developer account. Een publieke beta van iOS, macOS en tvOS volgt later.

De eerste beta’s kwamen direct na WWDC uit op 5 juni en waren absoluut niet geschikt voor dagelijks gebruik. Wij hadden last van een leeglopende accu, bugs, grafische glitches, vertragingen en crashes.

Nieuw in iOS 11

De afgelopen tijd hebben we veelvuldig geschreven over grote en kleine nieuwigheden in iOS 11. Een overzicht van de belangrijkste zaken is onder de tag nieuw in iOS 11 te vinden. Bekijk zeker deze artikelen:

Het nieuwe control center (bedieningspaneel) van iOS 11.

Een overzicht van nieuwigheden en veranderingen in beta 2 van iOS 11 en macOS 10.13 verschijnt donderdag op OMT. Zelf iets gespot? Laat een reactie achter op dit artikel of mail redactie [at] onemorething.nl.

Publieke beta begin juli

Meestal brengt Apple tegelijk met de derde of vierde beta voor ontwikkelaars een publieke beta uit. Je kunt de publieke beta van iOS 11, macOS 10.13 en tvOS 11 waarschijnlijk begin juli verwachten. Voor de Apple Watch is nooit een publieke beta omdat deze moeilijk te up- en downgraden is. tvOS krijgt dit jaar voor het eerst een publieke beta.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweede beta iOS 11, macOS 10.13 en watchOS 4 beschikbaar
Sluiten