Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 juni 2017
Leestijd: 1 minuut

Assassin’s Creed: Rebellion komt naar iOS

De computerspelserie Assassin’s Creed blijft populair, dus brengt Ubisoft steeds nieuwe delen uit. De uitgever kondigt vandaag Assassin’s Creed: Rebellion aan, een nieuwe free-to-play game die nog dit jaar voor iOS en Android moet verschijnen.

De nieuwe game is een strategische RPG die zich afspeelt in een fort in Spanje. Vanuit die basis moet je leiding geven aan een groep Assassins. Je speelt met je ‘brotherhood’ diverse missies tegen de Templars.

Bekende personages in tekenachtige stijl

Bekende personages als Aguilar, Claudia, Ezio, Machiavelli en Shao Jun keren terug, maar er zijn ook twintig nieuwe personages. Wat opvalt is dat de figuren een tekenachtige stijl hebben die een beetje aan Fallout Shelter (uit 2015) doet denken.

Assassin’s Creed: Rebellion heeft alle kenmerken van een freemium game. Spelers kunnen niet alleen Assassins trainen, maar ook kamers in het fort uitbouwen met items. Om een personage sterker te maken, zijn grondstoffen nodig en die kunnen verzameld worden door missies uit te voeren. Uiteraard kan dit alles versneld worden met in-app-aankopen.

Assassin’s Creed: Rebellion is nog dit jaar beschikbaar

Ubisoft zegt dat de game binnenkort beschikbaar is, maar noemt nog geen releasedatum. Liefhebbers kunnen nu al een video met 10 minuten gameplay bekijken. Het gaat wel om een pre-release-versie van de game, dus verwacht nog veranderingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed: Rebellion komt naar iOS
Sluiten