Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 juni 2017
Leestijd: 1 minuut

Apple Music uitgebreid met persoonlijke ‘Chill Mix’

Een onverwachte vernieuwing voor Apple Music. De muziekdienst gaat naast de wekelijkse mixen met nieuwe muziek en je persoonlijke favorieten ook een persoonlijke Chill Mix aanbieden. De uitrol is inmiddels begonnen.

In de Chill Mix worden je favoriete afgewisseld met nieuwe muziek. Zoals de naam al doet vermoeden zijn alle nummers geschikt om mee te ontspannen, dus geen uptempo beats of scheurende gitaren.

Nog niet voor alle gebruikers zichtbaar

Op Twitter laten diverse Apple Music-gebruikers weten de playlist te zien. De uitrol lijkt echter nog aan de gang en de nieuwe playlist is nog niet voor alle gebruikers zichtbaar. De nieuwe playlist vereist geen iOS 11, want ook iOS 10-gebruikers laten zien de Chill Mix te zien. Waarschijnlijk zijn de algoritmes van Apple nog bezig de playlist voor alle gebruikers samen te stellen.

Klik/tap voor groter.

Drie persoonlijke playlists

Apple Music biedt nu drie persoonlijke playlists die wekelijks voor iedere gebruiker gemaakt worden. Allereerst is er de favorietenmix (iedere woensdag bijgewerkt), daarnaast krijgt iedere gebruiker wekelijks een nieuwe muziek mix (op vrijdagen bijgewerkt) en daar kom de chill mix nu bij (iedere zondag bijgewerkt). De playlists worden door een algoritme samengesteld aan de hand van je muzieksmaak.

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Music uitgebreid met persoonlijke ‘Chill Mix’
Sluiten