Workflow ondersteunt nu ook Apple Music

Door: Raymon Mens - 3 reacties

Precies 50 dagen nadat Apple de app Workflow overnam, heeft deze een update gekregen. De app voor krachtige iOS-automatisering heeft nu ondersteuning voor Apple Music. Daarnaast is ondersteuning voor Google-diensten en Pocket terug.

De integratie met Google en Pocket verdween direct na de overname door Apple. Dit had waarschijnlijk een juridische reden, die nu opgelost is. Ondersteuning voor LINE, Telegram en Uber is nog niet terug.

De app kan in Apple Music nu de lijst met volgende nummers (“up next”) aanvullen of verwijderen. De functie Get Distance heeft ook een kleine verbetering gehad en ondersteunt nu het opvragen van de afstand van en tot een specifieke locatie.

Workflow op de iPhone. Compleet met variabelen en een Widget.
Workflow op de iPhone. Compleet met variabelen en een Widget.

Geen grote updates voor Workflow meer

Hoewel het goed is om te zien dat de app niet helemaal verlaten is, volgen na de overname door Apple geen grote updates meer. De ontwikkelaars richten zich op kleine verbeteringen en bugfixes. Het team dat aan de app werkte, gaat zich waarschijnlijk richten op het ontwikkelen van native functies voor iOS-automatisering.

Workflow nu gratis

Workflow voor iOS laat gebruikers allerlei taken in apps automatiseren. Het is een erg krachtige app die in 2014 gelanceerd door een klein team onder leiding van Ari Weinstein, een voormalig jailbreaker. Apple bekroonde de applicatie in 2015 met een Apple Design Award. De app kostte voorheen € 2,99 maar is voortaan gratis beschikbaar.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Bestaat er een workflow die Spotify links omzet in Apple Music links? Ik krijg nogal eens Spotify tips doorgestuurd.

 • Profielfoto
  scd

  Bestaat er een workflow die Spotify links omzet in Apple Music links? Ik krijg nogal eens Spotify tips doorgestuurd.

  +1!

 • Profielfoto
  sjonnie

  Misschien is SoundShare wat voor jou. Ik gebruik SoundShare met een paar spotify vrienden om afspeellijsten te delen. Werkt als hun tussen spotify en Applemusic. SoundShare’ van Mateus Abras
  https://appsto.re/nl/bsqdA.i