Weekend poll: Je moet kiezen…

Raymon op 13 mei 2017 30 reacties Laatste door MMB

iPhone in je zak? Apple Watch om je pols? Mac(Book) op je bureau? iPad in je tas? Vergeet het maar. Het is nu tijd om te kiezen. Als je maar één Apple-product mocht houden, wat zou je dan kiezen? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

30 reacties

Profielfoto

Furbz op 13 mei 2017

Ik kan helaas mijn stem niet bevestigen. Blijft spinnen.
Keuze: Mac!

Telefoon kan ik missen, iPad: idem.
Mac: is mijn werkpaard!
Als ik al die Windows 10 problemen zie ben ik ook nog niet toe
aan het overgaan naar Windows. Dus: Mijn mac:)

Profielfoto

koekiewous op 13 mei 2017

Je hebt de keus tussen je iPhone/Pad en een Mac en je kiest je telefoon. Vertel dan ook even waarom. Waarom ik Mac kies? Een telefoon is door heel veel dingen te vervangen met enig ongemak. Geen Mac OS maar iets anders… Totale ramp die bij mij zou resulteren in de andere optie.

Profielfoto

Rene van den Abeelen op 13 mei 2017

Eigenlijk is het niet te doen: kiezen tussen Mac en iPhone. Mijn Mac heb ik nodig voor diverse professionele toepassingen, mijn foto’s zitten er in, mijn muziek enzovoort, maar de iPhone maakt dat ik ‘onderweg’ duizend en één dingen kan doen: e-mail, navigatie, kalender, fotograferen, noem maar op. O ja: en bellen. Hoewel dat eigenlijk incidenteel is.

Profielfoto

Shmoo op 13 mei 2017

Doe mij maar gewoon een lekker wijf met een Mac.(y)

Profielfoto

no_poo op 13 mei 2017

Wat een simpele vraag zeg. Je geeft je iPhone weg want die is het goedkoopst, en dan koop je een nieuwe.

Profielfoto

iMac Lover op 13 mei 2017

Mijn Mac Mini, hier hoef ik niet lang over na te denken.
Mijn Mac heb ik nodig voor mijn administratie en foto bewerking.

Ik vind het heerlijk om niet meer bereikbaar te zijn via mijn cellphone. Gewoonweg een halve dag niet bereikbaar. Reden vroeger was ik vierentwintig uur, zeven dagen in de week en driehonderd dagen per jaar bereikbaar voor mijn werk. PTT-telecom.

Mijn leven draait niet om het geven van likes op FB of Twitter. Dus mijn telefoontje mag de deur uit. Mijn iPad zou ik trouwens wel missen.

Profielfoto

pim939 op 13 mei 2017

Hele moeilijke keuze tussen mijn iPhone en mijn MacBook. Toch zou ik liever mijn Mac houden omdat ik hier het meeste op doe. Telefoons zijn er genoeg in heel veel verschillende soorten, ik ben erg aan iOS gehecht maar er is vast wel iets dat een beetje in de buurt kan komen.

Profielfoto

Furbz op 13 mei 2017

Je hebt de keus tussen je iPhone/Pad en een Mac en je kiest je telefoon. Vertel dan ook even waarom. Waarom ik Mac kies? Een telefoon is door heel veel dingen te vervangen met enig ongemak. Geen Mac OS maar iets anders… Totale ramp die bij mij zou resulteren in de andere optie.

Koekie, tegen wie heb je het?

Profielfoto

html-junky op 13 mei 2017

Reactie van koekie doet mn hoofd echt dollen

Profielfoto

m4v3r1ck op 13 mei 2017

Mac Pro 5.1 (mid-2012) rulezzzzz!

Profielfoto

Furbz op 13 mei 2017

Welke GPU heb jij in je 5.1 m4v3r1ck?

Profielfoto

IcyDragon68 op 13 mei 2017

AAAAAAAAAH Lastige keuze!! Kkan niet kiezen tussen mijn iPhone en MacBook Pro

Profielfoto

Zakske op 13 mei 2017

Zonder de Mac zijn er geen apps voor de iPhone, dus het enige logische antwoord is de Mac.

Profielfoto

Shmoo op 13 mei 2017

Wie zijn die pannenkoeken die voor iPad stemmen?


.
Als je verkoper bij Dacia bent had je vandaag 130 auto’s kunnen verkopen op een zaterdag.

Profielfoto

Bart119 op 13 mei 2017

Wie zijn die pannenkoeken die voor iPad stemmen?


.
Als je verkoper bij Dacia bent had je vandaag 130 auto’s kunnen verkopen op een zaterdag.

Vandaar dat alles uitverkocht was toen ik me een nieuwe Duster wilde kopen daarstraks!

OT: ik heb maar op iPhone gestemd bij gebrek aan een Mac. Niet kunnen missen? Een iPhone kan niets wat een Android niet kan (eerder omgekeerd) al doet een iPhone het wel beter.

Als ik moet kiezen tussen een computer en smartphone, dan houd ik mijn computer en neem ik me wel weer een ouderwetse gsm.

Profielfoto

Shmoo op 13 mei 2017

Vandaar dat alles uitverkocht was toen ik me een nieuwe Duster wilde kopen daarstraks!

.
Zoooooo, dat wordt zeker geen caravan meer dit jaar he?

Profielfoto

imar op 13 mei 2017

Als ik moet kiezen tussen een computer en smartphone, dan houd ik mijn computer en neem ik me wel weer een ouderwetse gsm.

Precies. Zelfs als de ouderwetse gsm geen optie is dan nog liever mijn Mac.

Profielfoto

plonserd op 14 mei 2017

Mijn Mac. Daarvoor geef ik mijn iPhone wel op voor een Samsung Galaxy S8 en ga ik tabletloos door het leven. OSX > Windows, maar ik zou best met Android kunnen leven.

Profielfoto

Bart119 op 14 mei 2017

Vandaar dat alles uitverkocht was toen ik me een nieuwe Duster wilde kopen daarstraks!

.
Zoooooo, dat wordt zeker geen caravan meer dit jaar he?

Dan maar een tentje op het bagagerek van men fiets.

imar

Precies. Zelfs als de ouderwetse gsm geen optie is dan nog liever mijn Mac.

Gezien de gezondheidstoestand van een naast familielid heb ik wel de behoefte om altijd bereikbaar te zijn, dus gsm-loos door het leven gaan zie ik om die reden niet zitten.

Anders graag aangezien een telefoon een zeer brutaal apparaat is. Als je niet aan het computeren bent laat je computer je ook steeds gerust. Als je gsm in je broekzak zit, en hij trilt of maakt lawaai ga je toch vrijwel altijd kijken wie nu weer wat van je nodig heeft.

Profielfoto

DBLCreations op 14 mei 2017

Ben eigenlijk blij dat ik hier toch velen zie met het antwoord dat ze liever hun Mac houden dan hun iPhone. Ook ik zou mijn Macbook Pro nooit opgeven voor een windows machine.

Mijn iPhone gebruik ik eigenlijk niet zoveel, maar vind het wel makkelijk werken en werkt zeker ook fijn met mijn Macbook Pro.

Profielfoto

KarelWillem op 14 mei 2017

Die is makkelijk; heb al sinds eind 2015 geen iPhone en iPad meer. Oké, eigenlijk ook geen ‘Mac’. .;) Maar ondanks diverse ‘langs de zijlijn’ pogingen met andere systemen, blijf ik toch wel heel fijn bij Mac OS.

Profielfoto

no_poo op 14 mei 2017

Vandaar dat alles uitverkocht was toen ik me een nieuwe Duster wilde kopen daarstraks!

.
Zoooooo, dat wordt zeker geen caravan meer dit jaar he?

Dan maar een tentje op het bagagerek van men fiets.

Helaas! Dat is niet het juiste antwoord. De gastendoekjes gaan naar mevrouw Smit.

Profielfoto

klonic op 14 mei 2017

Mijn Mac! Voor MacOS is er voor mij ik geen goed alternatief: Windows is gewoon ruk, Linux is het ook niet helemaal (hoewel ik me kan voorstellen dat ik daar wel aan kan wennen). Voor de iPhone is Android wat mij betreft een redelijk alternatief.

Profielfoto

computer space op 14 mei 2017

Het sentiment in de comments sluit niet helemaal aan bij de resultaten.
Of het betekent dat stemmers op de iPhone geen moeite nemen een toelichting te typen.
Ik stem voor de Mac, en dan het fysieke MacMini apparaat. Desnoods moet ie als windowsbak verder.

Profielfoto

Betatester op 15 mei 2017

Ik kies voor iPhone omdat, iOS toegankelijk is.
Iets dat Android niet is.
En met Win7 kan ik goed werken.

Profielfoto

jerome op 15 mei 2017

Windows is een drama, Android prima mee te werken. Maar als zo vele dat is een os keuze 😀

Profielfoto

SvS op 15 mei 2017

Ja, voor mij ook de Mac die ik niet weg wil doen, het is toch wel een ‘gereedschap’ voor mijn inkomsten.;-) Android -> enkele (kleinere) merken kan ik wel toleren. Afgaande o bovenstaande berichten kan ik concluderen dat Apple zijn Mac-gebruikers serieus moet blijven nemen en niet zich alleen richten op iOS.

Profielfoto

steveb op 15 mei 2017

ik ga naar mars en ik neem mee
mijn mac
mijn iPad
mijn iPhone

Profielfoto

Bosdavid op 16 mei 2017

Wat gaat er mis? Iedere keer dat er een (nieuwe) poll wordt uitgeschreven, is het antwoord voor mij al ingevuld!:sad:

Dat terzijde: ik zou kiezen voor mijn Mac.

Profielfoto

MMB op 26 mei 2017

iMac

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?