Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Vernieuwing Apple Store plots geannuleerd

Apple heeft de vernieuwing van Apple Stores met een oud interieur die woensdag plaats zou vinden geannuleerd. Het plan was de winkels van een nieuwe inrichting te voorzien met meer zichtbare accessoires en een aantal nieuwe meubels.

De transformatie van de Apple Store zou één nacht duren, maar is op het laatste moment geannuleerd. Er zijn nu alleen schermen voor de Today at Apple-workshops geplaatst en de stoelen zijn vervangen.

Nieuwe rekken met accessoires niet geplaatst

Nieuwe rekken met accessoires zijn een belangrijke pijler van het nieuwe interieur. De oude, houten rekken zouden worden vervangen door nieuwe rekken die meer open zijn en klanten bovendien een groot deel van de accessoires laat bekijken en proberen.

De nieuwe rekken laten klanten accessoires proberen – Klik/tap voor groter.

De nieuwe rekken zijn -tot ergernis van het personeel dat al voorbereidingen had getroffen- niet geplaatst. We zijn vanmiddag gaan kijken bij de Apple Store in Den Haag. De stoelen zijn vervangen en ook de portable schermen voor de Today at Apple-workshops waren aanwezig, maar de rekken met accessoires zijn onveranderd.

De verrijdbare schermen voor Today at Apple-workshops zijn wel geplaatst.

Uitstel maar geen afstel

Een van onze bronnen vertelt dat het om uitstel, maar geen afstel gaat. Wanneer de make-over compleet wordt gemaakt is nog onduidelijk. Apple heeft niet gereageerd op ons verzoek om opheldering. Als je foto’s of informatie hebt, staat onze redactie-mailbox open.

https://twitter.com/raymonmens/status/865238552329805826

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vernieuwing Apple Store plots geannuleerd
Sluiten