Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 mei 2017

Software-update voor AirPods beschikbaar

Anno 2017 zijn er niet alleen software-updates voor de Mac, iPhone, iPad of Apple Watch, maar ook voor de AirPods. Apple’s draadloze oortjes zitten vol met sensors en software en die moet soms bijgewerkt worden. Gelukkig gaat het bijwerken vrijwel automatisch.

Onder InstellingenAlgemeenInfoAirPods zie je welke firmware op je AirPods staat. Is dat versie 3.7.2? Dan is de automatische update gelukt.

Staat er nog firmwareversie 3.5.1? Dan is de update nog niet geïnstalleerd. Stop in dat geval de AirPods in de oplaadcase en hang ‘m aan de lader. De update zal automatisch geïnstalleerd worden.

Klik/tap voor groter.

Apple heeft niet aangegeven welke verbeteringen in de firmware zitten, maar gaf eerder aan klachten over een wegvallende verbinding tijdens telefoongesprekken te onderzoeken. Dit kwam vooral bij de iPhone 6s en ouder voor. Met deze update is het waarschijnlijk opgelost.

Reageer op artikel:
Software-update voor AirPods beschikbaar
Sluiten