Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

macOS 10.12.5 uit, verbetert USB-audio en Boot Camp

Naast iOS 10.3.2 en watchOS 3.2.2 heeft Apple maandagavond ook macOS 10.12.5 uitgebracht. Deze update voor de Mac bevat uiteraard verbeteringen voor de beveiliging en compatibiliteit, maar ook een aantal oplossingen voor concrete problemen.

Zo is een probleem met USB-audio opgelost. Dit zorgde voor haperingen bij USB-koptelefoons. Ook is het nu mogelijk om Windows 10 Creator Edition onder Boot Camp te installeren zonder een CD of DVD.

Daarnaast is er ondersteuning voor de RAW-formaten van 10 nieuwe camera’s, waaronder de populaire Nikon B700 en Nikon D5600 die begin dit jaar uitgebracht werden. Tot slot heeft Apple een probleem opgelost dat de systeemdatum van Macs soms naar 2040 liet springen. Alleen klanten die een beheerde Mac in het bedrijfsleven of onderwijs gebruiken, werden door deze bug getroffen.

Klik/tap voor groter.

Ook update voor iTunes en Apple TV

Heb je een Apple TV? Werk deze dan bij naar tvOS 10.2.1. In deze update zitten alleen bugfixes. Ook iTunes heeft een update met bugfixes gehad. iTunes 12.6.1 staat klaar in de Mac App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
macOS 10.12.5 uit, verbetert USB-audio en Boot Camp
Sluiten