Metallica-drummer Lars Ulrich met eigen show op Beats 1

Door: Raymon Mens - 1 reactie

Apple voegt wederom een grote naam toe aan de programmering van zijn radiozender Beats 1. Lars Ulrich, drummer van de Amerikaanse metalband Metallica, is vanaf nu iedere zondag tussen 12:00 en 13:00 uur te horen met het programma It’s Electric!

In de eerste aflevering is zanger Iggy Pop te gast. De drummer belooft in de volgende afleveringen een boel coole muziek van veelal onbekende bands. De show verschijnt wekelijks en is ook on-demand terug te luisteren.

Meer grote namen op Beats 1

Beats 1 is onderdeel van Apple Music, maar een abonnement is niet verplicht om naar de radiozender van Apple te luisteren. Naast Lars Ulrich, hebben ook andere grote namen als Drake, Pharrell Williams en Elthon John een eigen programma.

Reacties

1 reactie