Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 mei 2017

iOS 10.3.2 en watchOS 3.2.2 uitgebracht

Maak je klaar om te updaten, want zojuist heeft Apple iOS 10.3.2 en watchOS 3.2.2 uitgebracht. Het zijn beiden updates die voornamelijk bugfixes bevatten en de beveiliging van de iPhone, iPad en Apple Watch verbeteren.

Je installeert iOS 10.3.2 zoals altijd via InstellingenAlgemeenSoftware-update. Werk je iPhone eerst naar iOS 10.3.2 bij om vervolgens watchOS 3.2.2 via de Apple Watch-app te installeren.

Oplossing voor 20 beveiligingsproblemen

Het installeren van de laatste iOS- en watchOS-versie is altijd een goed idee. Zo heeft Apple in iOS 10.3.2 en watchOS 3.2.2 maar liefst 20 beveiligingsproblemen opgelost. Zo is een bug die ervoor zorgde dat apps kwaadaardige code buiten de sandbox uit konden voeren opgelost. Ook is de beveiliging van Safari op meerdere punten verbeterd. Apple biedt zelf een overzicht van alle 20 opgeloste beveiligingsproblemen.

Oplossing voor crash via bedieningspaneel

Ook de truc om iedere iPhone of iPad te laten crashen via het bedieningspaneel is in de laatste iOS-update opgelost. De truc werkte door de knoppen voor AirDrop, Night Shift en rekenmachine tegelijk in te houden. Een iPhone of iPad liep daardoor volledig vast en moest opnieuw opstarten om weer te werken.

Klik/tap voor groter.

Gebruikers van een Mac(Book) kunnen nog even door met updaten. In de Mac App Store staat macOS 10.12.5 klaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 10.3.2 en watchOS 3.2.2 uitgebracht
Sluiten