Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 mei 2017

Apple verlengt garantie Smart Keyboard

Het Smart Keyboard voor de iPad Pro heeft niet de betrouwbaarheid die je van een Apple-product mag verwachten. Daarom heeft Apple de garantie verlengd tot drie jaar naar aankoop. Dit geldt voor zowel Smart Keyboard van de 9,7- als de 12,9-inch iPad Pro.

Volgens een memo aan Apple Store-medewerkers, kampt het toetsenbord met verbindingsproblemen en toesten die vast blijven zitten of slecht reageren. De Amerikaanse site MacRumors zag de memo in.

Haperende toetsen en meer problemen Smart Keyboard

Het is onduidelijk hoe wijdverspreid de problemen zijn, maar gezien Apple met extra garantie komt, zal het geen uitzondering zijn. De afgelopen maanden waren er veel klachten over haperende toetsenborden en die de verbinding met de iPad verliezen. iOS-updates hebben de problemen met het Smart Keyboard nooit kunnen oplossen en verschillende berichten op Apple’s fora (1, 2, 3, 4) bevestigen het bestaan van de problemen.

Gebruikers die problemen ervaren, kunnen een afspraak bij de Apple Store maken of het toetsenbord inleveren bij een erkende serviceprovider. Tot slot is het ook mogelijk om via de Apple-site service aan te vragen. Selecteer daar iPadiPad-accessoires.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple verlengt garantie Smart Keyboard
Sluiten