Fraaie dronebeelden in Apple TV-app DJI

Door: Raymon Mens - 3 reacties

Dronefabrikant DJI heeft zijn eigen Apple TV-app uitgebracht. De app zit boordevol prachtige dronebeelden die met drones van de fabrikant gemaakt zijn. Je ziet niet alleen films van de fabrikant zelf, maar ook beelden die door gebruikers zijn gemaakt.

De app biedt de mogelijkheid om je favoriete beelden in lijst op te slaan. Daarnaast is het mogelijk om informatie over de drones van de fabrikant te bekijken en zijn er tutorials voor beginnende en gevorderde vliegers.

Door DJI gecureerde feed

Bij de beelden die de fabrikant zelf plaatst, is het type drone dat gebruikt is te zien. Bij beelden van gebruikers is dit echter niet altijd het geval. De feed wordt gecureerd en als je zelf toffe beelden hebt gemaakt, kun je deze via de website van DJI uploaden.

DJI Apple TV 16x9
Klik/tap voor groter.
DJ Apple TV 2
Klik/tap voor groter.

Natuurlijk is er ook een commercieel aspect aan de app. Het is mogelijk om alle producten van DJI te bekijken. Omdat iets aanschaffen via de Apple TV niet mogelijk is, toont de knop ‘buy’ slechts een QR-code die je kunt scannen om naar de website te gaan. Gelukkig overheerst de commercie niet en zijn de dronebeelden indrukwekkend.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  S

  Even geprobeerd, het is in feite 1 grote reclame met een enorm overheersend commercieel gedeelte. Daarnaast zijn er misschien 10 video’s niet langer dan 1,5 a 2 minuten die, of je moet van moters en crossautootjes houden, die iets met drones te maken hebben. Alles is gericht op de verkoop van camera’s.

  Raymon, ik vindt dat je review er behoorlijk naast zit.

 • Profielfoto
  polansky

  En de link met Apple is?
  Dat een fabrikant van helicoptertjes een app met eigen reclame voor AppleTV heeft gemaakt?

  Ok… fijn.

 • Profielfoto
  janau

  Daar heb je dat rare woord “gecureerd” weer. Klakkeloos uit het Engels overgenomen, helaas. Moet dat niet “geselecteerd” zijn?
  Dit is een leuk artikel:
  https://decorrespondent.nl/3941/waarom-iedereen-zich-tegenwoordig-curator-noemt-en-of-dat-erg-is-of-niet/513180381098-6f8e30ab