Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 mei 2017

Fraaie dronebeelden in Apple TV-app DJI

Dronefabrikant DJI heeft zijn eigen Apple TV-app uitgebracht. De app zit boordevol prachtige dronebeelden die met drones van de fabrikant gemaakt zijn. Je ziet niet alleen films van de fabrikant zelf, maar ook beelden die door gebruikers zijn gemaakt.

De app biedt de mogelijkheid om je favoriete beelden in lijst op te slaan. Daarnaast is het mogelijk om informatie over de drones van de fabrikant te bekijken en zijn er tutorials voor beginnende en gevorderde vliegers.

Door DJI gecureerde feed

Bij de beelden die de fabrikant zelf plaatst, is het type drone dat gebruikt is te zien. Bij beelden van gebruikers is dit echter niet altijd het geval. De feed wordt gecureerd en als je zelf toffe beelden hebt gemaakt, kun je deze via de website van DJI uploaden.

Klik/tap voor groter.
Klik/tap voor groter.

Natuurlijk is er ook een commercieel aspect aan de app. Het is mogelijk om alle producten van DJI te bekijken. Omdat iets aanschaffen via de Apple TV niet mogelijk is, toont de knop ‘buy’ slechts een QR-code die je kunt scannen om naar de website te gaan. Gelukkig overheerst de commercie niet en zijn de dronebeelden indrukwekkend.

Reageer op artikel:
Fraaie dronebeelden in Apple TV-app DJI
Sluiten