Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Apple Music krijgt eigen kanaal op Giphy

Apple is geen fan van GIFs. Zo heeft iOS standaard geen enkele mogelijkheid om de bewegende afbeeldingen te bewerken en ook bekijken is beperkt mogelijk. Toch heeft Apple Music nu een eigen kanaal op Giphy, een populaire catalogus met GIFs.

Het account van Apple Music telt op moment van schrijven 85 GIFs, maar dat worden er ongetwijfeld snel meer. Het zijn nu vooral fragmenten die uit commercials, concerten en documentaires zijn geknipt.

Taylor, Drake en Harry

Omdat Apple alleen eigen materiaal gebruikt, spelen Taylor Swift, Drake en Harry Styles spelen de hoofdrol. De eerste twee worden vaak in commercials voor de streamingdienst gebruikt, terwijl Harry Styles binnenkort met een documentaire op Apple Music verschijnt.

Klik/tap voor groter.

Het is een onverwacht, maar leuk initiatief. De GIFs zullen Apple’s muziekdienst op een nieuwe manier promoten en dat is geen slecht idee!

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Music krijgt eigen kanaal op Giphy
Sluiten