iOS 10.3.3: nieuwe wallpapers, nieuwe iPads?

Door: Raymon Mens - 3 reacties

Woensdag bracht Apple de eerste publieke beta van iOS 10.3.3 uit. Met alleen bugfixes is die niet zo interessant, of toch wel? Er zijn nieuwe wallpapers in verstopt. Normaal worden de wallpapers samen met nieuwe apparaten en grote updates ververst.

De drie nieuwe wallpapers zijn alleen op de 12,9-inch iPad Pro zichtbaar, maar wij hebben ze als losse download. De wallpapers hinten tevens naar de komst van nieuwe iPads tijdens WWDC 2017 op 5 juni.

Nieuwe wallpapers voor nieuwe iPads?

Nieuwe Apple-apparaten krijgen altijd een nieuwe wallpaper, dat doet het goed op marketingfoto’s. Daarom kunnen we voorzichtig concluderen dat er nieuwe iPads op komst zijn.

iOS 10.3.3 komt waarschijnlijk vlak na of tijdens WWDC 2017 uit en volgens eerdere geruchten zien we tijdens WWDC een nieuwe 10,5-inch iPad Pro. De 12,9-inch iPad Pro is echter ook aan vernieuwing toe en de wallpapers zijn momenteel alleen op de grote iPad zichtbaar.

ios 10.3.3 wallpaper iphone
Op de iPhone zien de wallpapers er ook prima uit.

Wallpapers iOS 10.3.3 alvast downloaden

Toe aan een nieuwe wallpaper? Je kunt ze hieronder alvast downloaden.¬†Open het bestand en druk op iOS op het deel-icoon. Kies vervolgens voor “Bewaar afbeelding” en stel de wallpapers via het menu Instellingen ‚Üí Achtergrond in. Op de iPhone zien ze er ook prima uit.

 1. Albany Gold
 2. Rose Gold
 3. Sparrow

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Durk Jan Akkerman

  Wou hem downloaden in de OMT app, maar dit lukt niet omdat de app crasht.

 • Profielfoto
  liudger

  Inderdaad een crash. Van website downloaden lukt wel

 • Profielfoto
  Targaryen

  Ziet er goed uit.