Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 april 2017
Leestijd: 1 minuut

WhatsApp nu met betere Siri-integratie

Siri en WhatsApp werken nu beter samen. Het was al mogelijk om berichten te sturen via Siri te versturen nu kan Apple’s virtuele assistent ook je ontvangen WhatsApp-berichten voorlezen. WhatsApp werkt hierdoor net zo goed met Siri als iMessage.

Om ongelezen berichten van een contact voor te laten lezen, zeg je: “Lees mijn WhatsApp-bericht van James voor.” Al je ongelezen WhatsApp-berichten laten voorlezen kan ook: “Lees mijn WhatsApp-berichten voor.”

Siri zorgt niet voor blauwe vinkjes

Berichten verschijnen tijdens het voorlezen niet op het scherm en worden in WhatsApp ook niet als gelezen gemarkeerd. Je contact ziet dus geen blauwe vinkjes wanneer je Siri gebruikt. Na het voorlezen van een bericht, kun je direct een antwoord inspreken dat als tekst verzonden wordt.

Siri en WhatsApp – Klik/tap voor groter.

Meer verbeteringen in WhatsApp 2.17.20

Naast verbeterde Siri-integratie bevat WhatsApp ook opnieuw ontworpen schermen voor contact- en groepsinformtie. Er zijn grotere foto’s en duidelijke iconen. De camera onthoudt nu de laatsgebruikte stand en het is mogelijk om meerdere status-berichten door te sturen of te verwijderen.

Vernieuwde contactkaart – Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WhatsApp nu met betere Siri-integratie
Sluiten