Weekend poll: Siri-speaker in huis?

14 reacties

Volgens actuele geruchten is Apple klaar om een slimme Siri-speaker te onthullen. Deze combineert AirPlay-functionalteit met Siri. Amazon en Google hebben al een vergelijkbaar product. Zelfs een module die je op een bestaand systeem kunt aansluiten.

Zie jij een Siri-speaker in huis zitten? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  pannekoek

  Siri mag van mij wel een optionele installer worden.

 • Profielfoto
  steveb

  Alleen als het in de Apple tv of time machine is ingebouwd

 • Profielfoto
  mmww

  Waarom zou je een (afluister) microfoon in je huis willen? Ooit komt de dag dat mensen spijt krijgen van al deze anti-privacy speeltjes. Of mogen commerciele bedrijven alles van je weten?

  Mensen zijn best naïef.

  Bij mij komt deze zooi er nooit in. Siri op de iPhone staat ook uit!??

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Omdat je daarmee je home automation optimaal kunt bedienen bijvoorbeeld?

  Alleen als het in de Apple tv of time machine is ingebouwd

  .
  Time Capsule bedoel je denk ik?

 • Profielfoto
  pannekoek

  Ik heb nu al zin om teksten te schrijven voor TV-series. Iets waarbij non stop je licht aan en uit gaat en je gordijnen open en dicht gaan en je speaker een oneindige reeks van getallen gaat uitbraken a.d.h.v. een berekening met Pi en je iCar door je RF poort naar buiten scrolled.

  The game is on:)

 • Profielfoto
  LT Barclay

  Siri is prut

 • Profielfoto
  Bart119

  Misschien als siri slim genoeg is. Voor basic taken werkt Siri vrij goed, maar ze slaat op heel simpele commando’s de bal vaak mis.

  Voorbeeld: ik geef siri een commando om naar ergens toe te navigeren, laten we zeggen een openbare parking, en siri vergist zich en wil me naar een pretpark sturen. Siri vraagt hier: wil je naar pretpark navigeren?
  Ik: nee
  Siri: wat bedoel je?
  Ik: annuleren
  Siri: ik begrijp je niet
  Ik: stop navigatie
  Siri: wil je de navigatie naar pretpark starten?

  Net een beetje te jammer dus. Verder gebruik ik Siri best vaak om sms’en voor te lezen/versturen tijdens het rijden, mijn wekker te zetten,… Maar ze is nog niet intelligent genoeg om te betalen voor een extra Siri-speaker.

  Dus misschien ooit wel.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Een aantal dingetjes die er voor mij op of aan moeten zitten voordat ik ze zou kopen.

  – A1 chip voor dat supersnelle pairen met al je devices zonder gedoe
  – Siri moet je kunnen uitschakelen
  – Kunnen functioneren als standaard speakers voor je Mac
  – Geen MacBook Pro prijskaartje

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Siri is leuk op je iPhone of iPad. En voor de rest niet interessant.

  Ik ben binnen afzienbare tijd toe aan een nieuwe TV. Maar het wordt beslist geen smart TV. Ik zit niet te wachten, dat ik geconfronteerd word met Samsung of Philips reclame op mijn nieuwe TV. Het zal mij niet verbazen, dat Apple ook zoiets verzint Met een Apple luidspreker waar Siri om de haverklap reclame mijn huiskamer in slingert. Bijvoorbeeld “Koop nu de nieuwe MacBook Pro”

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Siri gebruik ik voornamelijk om te sms’en, timers te zetten en om herinneringen te zetten via mijn Watch. Dat werkt prima. Voor meer complexe taken mag Siri toch wel wat slimmer worden. Ik zie trouwens niet in waarom ik zo’n speaker moet hebben als ik al een Watch aan mijn pols heb.
  Ik vermoed wel dat er tegelijk met die speaker (als die er komt) ook een Siri 2.0 aan zit te komen.

 • Profielfoto
  SteveSnobs

  Ik gebruik Siri op dit moment alleen om een timer in te stellen tijdens het koken.

 • Profielfoto
  Bryan

  Zou dit in zijn geheel niet gewoon een functie moeten zijn van de Apple Tv? Het enige wat er nog aan schort is een speaker in de Apple Tv voor wanneer de televisie niet aanstaat.

 • Profielfoto
  Bryan

  Zou dit in zijn geheel niet gewoon een functie moeten zijn van de Apple Tv? Het enige wat er nog aan schort is een speaker in de Apple Tv voor wanneer de televisie niet aanstaat.

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @mmww, ik geloof dat je naar de Google Home en Amazon Echo verweist? In tegenstelling tot die fabrikanten is Apple een bedrijf dat haar klanten niet bestookt met reclame en uitrust met beveiliging die relatief superieur is, het is niet omdat Siri op jouw telefoon uit staat dat jouw microfoon niet meer kan afgeluisterd worden. Een beetje hypocriet geloof ik.

  @pannenkoek, zoals die ene reclamespot van Burger King;-)

  @Shmoo, bedoel je niet de W1?

  @iMac Lover, ik denk niet dat jij helemaal mee bent, persoonlijk heb ik in het echte leven nog nooit één enkele reclameposter/reclamespot/reclamewhatever van Apple tegengekomen. Het enige wat ik weet is dat er in de VSA zogenaamde billboards zijn met Shot on iPhone-foto’s. Hier in België ben ik alleszins nog nooit iéts tegengekomen dat reclame is. Dat Google Home al is gebruikt voor reclamedoeleinden (ook al betaal je een volle prijs voor het apparaat zelf), weten we ondertussen, die ene keer dat hij wat beantwoorde en aanvulde dat er een lokale film speelde die aangeraden werd.

  @Bryan, het lijkt mij een vreemd idee om een speaker te integreren in een Apple TV, zeker als je meerdere dergelijke apparaten wil koppelen om vanuit verschillende plaatsen in je huis te kunnen communiceren.