Weekend poll: Gebruik jij iMessage-apps?

15 reacties

Met iOS 10 introduceerde Apple iMessage-apps en stickers. Diensten als Dropbox, Google Maps en Giphy hebben een iMessage-app, zelfs een grote Nederlandse bank doet mee. Ook worden steeds meer apps uitgerust met een gratis sticker pack.

Hoe populair zijn de kleine apps en stickers nu echt. Gebruik jij iMessage-apps of stickers? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  sciletto

  Ik ben een die-hard iMessage gebruiker omdat ik het gewoon veel fijner vind en meer mogelijkheden vind hebben.

  Elk contact van mij die een iPhone heeft laat ik iMessage gebruiken:D Sommige ontdekken het:)

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Vooral GIF-keyboard.

 • Profielfoto
  SvS

  Het is leuk. Maar, stickers, ik heb alleen gratis stickers gedownload, waarom zou ik ervoor betalen als ik bij Telegram oid. gratis stickers kan downloaden. iPhone is al duur zat en dan nog eens ‘in-app’-aankopen;-) Ik gebruik ze verder wel, gratis stickers en de effecten (vuurwerk etc).;-) Apps nee. Dat is beetje pietleuterig gedoe op de 5s.

 • Profielfoto
  Vilscon

  Ik mis eigenlijk de “nee, wat een onzin” optie.

 • Profielfoto
  sedikit

  Ik mis eigenlijk de “nee, wat een onzin” optie.

  Mee eens! Hoezo “missen”? Ik praat, telefoneer, schrijf en mail. Meer dan genoeg! De sociale media is omgekeerd evenredig met het sociale gedrag.

 • Profielfoto
  GT1988

  ING betaalverzoek! Ideaal!

 • Profielfoto
  Neowip

  Gif Tenor en /of Giphy gebruik ik heel veel.

  Delen van Music is ook wel handig

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Ik heb helaas een hele grote hardnekkige groep whatsapp gebruikers om me heen. Zelfs mensen met een iPhone. Als Apple nu iMessage voor Android zou uitbrengen en het op hetzelfde niveau als telegram en whatsapp kan brengen dan heeft het een kans… en dan zal ik vast wel eens een app in iMessage gebruiken.

 • Profielfoto
  tuuur

  Als iMessage netals bijvoorbeeld Telegram op alle platformen bruikbaar zou wezen, want veel mensen hebben nou eenmaal zo’n goedkoop Android apparaat of worstelen met Windows ?

 • Profielfoto
  Elduderino

  Ik gebruik het liefst iMessage, vooral om privacy redenen. Helaas gebruikt een te grote groep WhatsApp en is Facebook zeer agressief met het doordrukken van iMessage, dat laatste tot vervelends toe.

  Kan alleen maar hopen dat iMessage multi-platform wordt

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Ik mis eigenlijk de “nee, wat een onzin” optie.

  De optie “Nee, ook nooit geprobeerd” will do in dat geval

 • Profielfoto
  Bart119

  Nee zelden, hoofdzakelijk om de reden dat de meeste van mijn contacten een android telefoon hebben.

  Ik gebruik meestal messenger, of imessage voor een sms te sturen (of imessage naar iPhone bezitters) maar de apps gebruik ik bijna nooit. Heel het sticker-gebeuren zegt me dan ook maar weinig;)

 • Profielfoto
  Michel Versluis

  Ik heb helaas ook een ruime groep Android gebruikers om me heen. En de enkele die-hard iOS gebruikers die ik ken, hebben wederom als gewoonte dat ze vaak de voorkeur geven aan WhatsApp.

  Mijn eigen mening is niet egt eerlijk aangezien ik het niet vaak gebruik. Zelf vind ik WhatsApp wel voldoende en weet ik niet of iMessage genoeg kan overtuigen om andere het te laten verkiezen boven hun huidige gewoonte..

 • Profielfoto
  Pivni Pes

  Zelden, alleen als het niet anders kan.
  Ik gebruik dagelijks Telegram.

 • Profielfoto
  html-junky

  Betalingverzoeken van ing versturen via imessage is wel handig