Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 april 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Studio Beats 1 in Apple Store New York’

De iconische Apple Store aan de Fifth Avenue in New York wordt gerenoveerd. Naast een significante toename van de verkoopruimte, wil Apple naar verluidt ook een radiostudio in het pand bouwen. Beats 1, het radiostation van Apple Music, gaat er uitzenden.

De radiostudio kan voor bezoekers van de winkel een extra beziens­waardig­heid en herinnering aan Apple Music zijn. Daarnaast is het een geschikte lokatie voor het ontvangen van artiesten en bekende personen.

“Live from Apple 5th Avenue”

Beats 1 bestaat uit drie presentatoren die vanuit verschillende locaties een programma maken. Zane Lowe draait vanuit Los Angeles, Julie Adenuga vanuit Londen en Ebro Darden vanuit New York. Of het programma van Darden permanent vanuit de Apple Store komt is nog onduidelijk, mogelijk gebruikt Apple de studio alleen voor uitzendingen met bekende artiesten en andere evenementen.

Apple 5th Avenue – Klik/tap voor groter.

De Apple Store aan de Fifth Avenue in New York is een van de oudste en imposantste Apple Stores. De winkelruimte is ondergronds, bezoekers gaan via een grote glazen kubus naar binnen en een trap af. Onlangs startte Apple een grote verbouwing die de winkelruimte een upgrade geeft van 3000 naar 7100 vierkante meter. Voordat Apple de ruimte huurde, was het een ondergrondse parkeerplaats die al 7 jaar leeg stond. (Bron: AppleInsider)

(Meer achtergronden → Het masterplan achter de Apple Store)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Studio Beats 1 in Apple Store New York’
Sluiten