Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 april 2017
Leestijd: 1 minuut

Spotify start met 50% studentenkorting

Spotify is gestart met het aanbieden van studentenkorting. Studenten krijgen de eerste 12 maanden 50 procent korting op hun Premium-abonnement en betalen slechts € 4,99 in plaats van de normale abonnements­kosten van € 9,99 per maand.

In tegenstelling tot het gewone Spotify Premium, is het abonnement voor studenten alleen met een credit card te betalen. Je dient ook een bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling te kunnen tonen.

Apple Music biedt studenten ook 50 procent korting, maar beperkt deze niet tot het eerste jaar. Na één jaar studentenkorting ontvangen te hebben, rekent Spotify het volle bedrag van € 9,99 per maand. De studentenkorting is beschikbaar in 33 landen, waaronder Nederland en België.

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spotify start met 50% studentenkorting
Sluiten