Runtasty: gezonde kook-app van Runtastic

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Runtastic heeft zijn app-aanbod uitgebreid met een kook-app genaamd Runtasty. Deze dient als aanvulling op de fitness-apps van het bedrijf dat sinds 2015 eigendom is van sportmerk Adidas. In de eerste versie zijn 40 gezonde recepten te vinden.

De recepten kunnen gefilterd worden op een reeks eigenschappen zoals het aantal kcal en veel of weinig koolhydraten. De beginnende chef vindt er ook how-to’s voor basishandelingen, zoals het pocheren van een ei.

Bij ieder recept worden voor sporters essentiële gegevens getoond zoals het aantal calorieën, proteïnen, koolhydraten en vet. De recepten hebben ook een video met instructies, maar zijn wel geheel in het engels.

runtasty-001
Klik/tap voor groter.

Diepgaande koppelingen met Runtastic-apps ontbreken vooralsnog. Zo zouden na een work-out suggesties voor recepten getoond kunnen worden. De app is echter nog maar enkele dagen uit en maakt een goede start.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Je kan werkelijk alles zien in dat icoontje, waaronder een koksmuts.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Live healthy, die anyway.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik heb de app geprobeerd en hij werkt.

 • Profielfoto
  Anoniem ex-lid

  Dat is wel de bedoeling van de app dat die werkt.
  toch? Wat moet je er anders mee doen….?