Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 april 2017

Pokémon GO tijdens pasen met Egg Hunt

Tijdens pasen zoek je natuurlijk eieren, ook in Pokémon GO. Niantic heeft een special event genaamd ‘Eggstravaganza’ in de game aangekondigd. Dit start op donderdagavond 22:00 uur (Nederlandse tijd) en eindigt op 20 april om 22:00 uur.

Tijdens de paasdagen kun je een grotere verscheidenheid aan Pokémon vinden in de eieren die na 2 km lopen uitkomen. Je verdient ook extra snoep bij ieder ei dat uitkomt en doet dubbele XP-punten op.

Tot slot kun je tijdens het event in de in-game shop Lucky Eggs met 50 procent korting aanschaffen.

Mocht je nu denken: “wie speelt dat überhaupt nog?” Volgens Niantic heeft Pokémon GO nog altijd 65 miljoen maandelijkse spelers. Met de zomer in aantocht komt binnenkort een grote update voor de game uit met onder andere een sociale co-op-modus die spelers binnen de game laat samenwerken. (Zie → Pokémon GO krijgt coöperatieve modus)

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Pokémon GO tijdens pasen met Egg Hunt
Sluiten