Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 20 april 2017
Leestijd: 1 minuut

Nike onthult Apple Watch NikeLab

De collectie Nike-sportbandjes voor de Apple Watch wordt groter. Het sportmerk kondigt een nieuw bandje aan dat als limited edition verkrijgbaar is. De NikeLab-armband is beige met zwart en heeft verder alle kenmerken van het reguliere Nike-sportbandje.

Het label NikeLab wordt gebruikt voor experimentele producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Het Apple Watch NikeLab-bandje is dan ook niet bij de Apple Store te koop, maar alleen op Nike.com en in NikeLab-winkels.

Verkoop begint 27 april

Net NikeLab-bandje is net als de andere Nike-sportbandjes geperforeerd voor de snelle afvoer van zweet. Een opvallend detail is dat de woorden “NikeLab Innovation x Innovators” in de sluiting geëtst zijn. De verkoop begint 27 april, maar de prijs is nog onbekend. Ook is niet bekend of het bandje los gekocht kan worden of alleen in combinatie met een Apple Watch wordt aangeboden.

Klik/tap voor groter.

Andere Nike-bandjes ook los te koop

Apple verkocht de Nike-bandjes aanvankelijk alleen in combinatie met een Apple Watch, maar sinds kort zijn ze de bandjes ook los te koop. De geperforeerde bandjes kosten € 59 per stuk en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart/volt, antraciet/zwart en platina/wit. Het enige dat je mist bij het los kopen van een bandje zijn de Nike-wijzerplaten gericht op sporters.

Apple Watch Nike+ in zwart/volt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nike onthult Apple Watch NikeLab
Sluiten