Nike onthult Apple Watch NikeLab

Door: Raymon Mens - 6 reacties

De collectie Nike-sportbandjes voor de Apple Watch wordt groter. Het sportmerk kondigt een nieuw bandje aan dat als limited edition verkrijgbaar is. De NikeLab-armband is beige met zwart en heeft verder alle kenmerken van het reguliere Nike-sportbandje.

Het label NikeLab wordt gebruikt voor experimentele producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Het Apple Watch NikeLab-bandje is dan ook niet bij de Apple Store te koop, maar alleen op Nike.com en in NikeLab-winkels.

Verkoop begint 27 april

Net NikeLab-bandje is¬†net als de andere Nike-sportbandjes¬†geperforeerd voor de snelle afvoer van zweet. Een opvallend detail is dat de woorden “NikeLab Innovation x Innovators” in de sluiting ge√ętst zijn. De verkoop begint 27 april, maar de prijs is nog onbekend. Ook is niet bekend of het bandje los gekocht kan worden of alleen in combinatie met een Apple Watch wordt aangeboden.

apple watch nikelab bandje
Klik/tap voor groter.

Andere Nike-bandjes ook los te koop

Apple verkocht de Nike-bandjes aanvankelijk alleen in combinatie met een Apple Watch, maar sinds kort zijn ze de bandjes ook los te koop. De geperforeerde bandjes kosten ‚ā¨¬†59 per stuk en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart/volt, antraciet/zwart en platina/wit. Het enige dat je mist bij het los kopen van een bandje zijn de Nike-wijzerplaten gericht op sporters.

apple watch nike
Apple Watch Nike+ in zwart/volt

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  UtregCity

  Nou, zo te lezen alleen inclusief Apple Watch.

 • Profielfoto
  Lauwrence

  Netjes, leuke upgrade voor die saaie zwarte band.

 • Profielfoto
  Shmoo

  En dit is niet de meest vreselijke kleurencombinatie die er bestaat?

  Ik vind dit echt gruwelijk lelijk.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Vind het zeker niet lelijk. Maar kleuren en smaken verschillen nu eenmaal. Eigenlijk nog een geluk, wat zou het leven saai zijn moesten we allemaal hetzelfde zijn:P

 • Profielfoto
  DNibbeling

  Alleen jammer dat als je hem wilt kopen hij in 5 minuten uitverkocht was. En dan moet je maar net weten dat de release om 09.00 uur was… Dat stond dan weer niet in het persbericht.

 • Profielfoto
  UtregCity

  @DNibbeling: Hem hem anders net besteld op Nike.com in de VS. Ging pas in de verkoop om 10am PT.