Nike onthult Apple Watch NikeLab

Raymon op 20 april 2017 4 reacties Laatste door DBLCreations

De collectie Nike-sportbandjes voor de Apple Watch wordt groter. Het sportmerk kondigt een nieuw bandje aan dat als limited edition verkrijgbaar is. De NikeLab-armband is beige met zwart en heeft verder alle kenmerken van het reguliere Nike-sportbandje.

Het label NikeLab wordt gebruikt voor experimentele producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Het Apple Watch NikeLab-bandje is dan ook niet bij de Apple Store te koop, maar alleen op Nike.com en in NikeLab-winkels.

Verkoop begint 27 april

Net NikeLab-bandje is net als de andere Nike-sportbandjes geperforeerd voor de snelle afvoer van zweet. Een opvallend detail is dat de woorden “NikeLab Innovation x Innovators” in de sluiting geëtst zijn. De verkoop begint 27 april, maar de prijs is nog onbekend. Ook is niet bekend of het bandje los gekocht kan worden of alleen in combinatie met een Apple Watch wordt aangeboden.

apple watch nikelab bandje

Klik/tap voor groter.

Andere Nike-bandjes ook los te koop

Apple verkocht de Nike-bandjes aanvankelijk alleen in combinatie met een Apple Watch, maar sinds kort zijn ze de bandjes ook los te koop. De geperforeerde bandjes kosten € 59 per stuk en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart/volt, antraciet/zwart en platina/wit. Het enige dat je mist bij het los kopen van een bandje zijn de Nike-wijzerplaten gericht op sporters.

apple watch nike

Apple Watch Nike+ in zwart/volt

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

4 reacties

Profielfoto

UtregCity op 20 april 2017

Nou, zo te lezen alleen inclusief Apple Watch.

Profielfoto

Lauwrence op 21 april 2017

Netjes, leuke upgrade voor die saaie zwarte band.

Profielfoto

Shmoo op 21 april 2017

En dit is niet de meest vreselijke kleurencombinatie die er bestaat?

Ik vind dit echt gruwelijk lelijk.

Profielfoto

DBLCreations op 22 april 2017

Vind het zeker niet lelijk. Maar kleuren en smaken verschillen nu eenmaal. Eigenlijk nog een geluk, wat zou het leven saai zijn moesten we allemaal hetzelfde zijn:P

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?