Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 24 april 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze mini Macintosh is een iPhone-dock

Elago komt met een iPhone-dock dat pure nostalgie uitstraalt. Het is kleine versie van de klassieke Macintosh uit 1984. Het grote verschil: deze Macintosh draait helemaal om de iPhone. Die kun je er namelijk in plaatsen tijdens het laden of kijken van een film.

De fabrikant, die je misschien kent van zijn vele iPhone-cases en bumpers, heeft het dock de M4 Vintage Stand for iPhone gedoopt. Het is verkrijgbaar voor € 34,95, exclusief € 10 verzendkosten naar Nederland.

iPhone als mini Macintosh

Over het dock is goed nagedacht. Zo is er een uitsparing aan de onderkant om de kabel weg te werken en openingen aan de onderkant voor het aanpassen van het volume. De binnenkant is van zacht materiaal, dus je hoeft niet bang te zijn voor krassen. Bellen met het dock is niet zo’n goed idee, omdat het zeker 10 seconden duurt om de iPhone eruit te halen.

De M4 Vintage Stand is compatibel met de 4,7-inch iPhone 6, 6s en iPhone 7, maar niet met de Plus-modellen. Het dock is verkrijgbaar in vintage wit (zoals de Macintosh uit 1984) en voor wie het wat moderner wil ook in zwart.

Klik/tap voor groter.

Ook voor Apple Watch

Naast een iPhone-dock, verkoopt Elago ook de W3 Vintage Stand voor Apple Watch. De écht Macintosh-fan wil die ook de op zijn bureau of nachtkastje hebben. De Apple Watch Stand is ook verkrijgbaar in wit en zwart en heeft een prijs van € 29,95.

Klik/tap voor groter.

We hebben in het verleden wel vaker over dit soort accessoires geschreven, maar dat waren veelal Kickstarter-projecten. Bij een fabrikant als Elago weet je in ieder geval dat het product echt en op tijd geleverd wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Deze mini Macintosh is een iPhone-dock
Sluiten