Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 april 2017

Microsoft presenteert To-Do, de opvolger van Wunderlist

Microsoft heeft de eerste versie van een nieuwe app genaamd To-Do vrijgegeven. Het is een slimme takenplanner die gemaakt is door de ontwikkelaars van Wunderlist. Microsoft nam de app in 2015 over en verwerkt de beste functies in deze nieuwe app.

To-Do kan net als Wunderlist takenlijsten maken en taken met herinneringen, einddata en herhalingen bewaren. Een nieuwe functie suggereert in de ochtend automatisch taken die je op een dag kunt doen.

Algoritme helpt bij dagelijkse takenlijst

De app start altijd op het scherm “Mijn Dag” met daarop de taken die voor de betreffende dag gepland staan. Wanneer je een taak niet kunt afronden, zal deze de volgende dag als suggestie verschijnen. Je kunt de suggesties raadplegen door op het lampje rechtsboven te tikken. Het algoritme leert van de taken die je toevoegt en zal met steeds slimmere suggesties komen.

Klik/tap voor groter.

Wunderlist-data importeren

Gebruikers van Wunderlist kunnen data met een speciale tool importeren in To-Do. Overstappen is echter nog niet verplicht, want Wunderlist blijft voorlopig operationeel. Wanneer To-Do een volledig alternatief voor Wunderlist is, zal de laatstgenoemde dienst offline gaan. Aan een Mac-app wordt bijvoorbeeld nog gewerkt.

To-Do is gratis beschikbaar voor iOS, Android, Windows 10 en op het web. Inloggen met een Microsoft-account (gratis aan te maken) is verplicht om de app te gebruiken en te synchroniseren.

To-Do werkt op het web, maar nog niet op de Mac – Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Microsoft presenteert To-Do, de opvolger van Wunderlist
Sluiten