Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 april 2017

Lara Croft GO: 25 nieuwe levels en iMessage-stickers

Uitgever Square Enix heeft Lara Croft GO voor iOS bijgewerkt. Wij waren onder de indruk toen de strategische puzzelgame in 2015 uitkwam en nu zorgt een grote, gratis update met 25 nieuwe levels voor nog meer speelplezier met de bekende archeologe.

De nieuwe levels hebben als thema Mirror of Spirits en spelen zich af in een mysterieuze wereld waarin je veelvuldig gebruik moet maken van reflecties en spiegels. Een ander leuk extraatje zijn de iMessage-stickers.

De gameplay van Lara Croft GO is anders dan die van de klassieke Thomb Raider-games, waar het vooral om snelle actie gaat. Dit strategie-game waarbij het niet om snelheid, maar slimheid gaat. De game is turn-based, wat wil zeggen dat je acties één voor één uitvoert op een bordspel-achtige manier.

Naast het uitschakelen van vijanden en verzamelen van items ontdek je verborgen mechanismen, zorg je dat dat het pad vrij en heel blijft en lok je slangen en spinnen in de val. Lara heeft haar pistool nog steeds, maar strategisch denken is soms beter dan schieten.

De game bevat nu in totaal 115 uitdagende levels. De prijs is verlaagd van € 4,99 naar € 1,99 en er zijn geen verplichte in-app-aankopen.

Reageer op artikel:
Lara Croft GO: 25 nieuwe levels en iMessage-stickers
Sluiten