Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 23 april 2017

iPhone 8: eerste foto’s van dummy-model

Apple onthult de iPhone 8 (of: iPhone Edition) waarschijnlijk in september en naarmate die maand dichterbij komt, neemt ook het aantal lekken toe. We hebben al schematische tekeningen gezien en nu zijn foto’s van wat een officiële dummy zou zijn opgedoken.

De foto’s verschenen op Twitter en zouden van een dummy zijn die in Foxconn-fabrieken gebruikt wordt om freesmachines af te stellen.

iPhone 8 dummy uit China

Benjamin Geskin‏, die vaker informatie over nieuwe toestellen publiceert, omschrijft dat de achterkant van het toestel van subtiel gebogen (2,5D) glas is gemaakt. De schermranden aan de voorkant zouden slechts 4 millimeter zijn en de zijkant lijkt van staal. Dit is in lijn met eerdere geruchten die we gehoord hebben en lijkt een beetje op de iPhone 4.

De eerste iPhone 8 dummy – Klik/tap voor groter.

Geen Touch ID op de achterkant

Er is geen ruimte voor een Touch ID-knop aan de achterkant gehouden, wat aangeeft dat het Apple waarschijnlijk lukt om de vingerafdrukscanner in het scherm te integreren. Eerder werd al duidelijk dat de iPhone-maker hier een speciale ultrasone techniek voor wil gebruiken. (Zie → Touch ID op elk oppervlak met ultrasone vingerafdruk). De camera aan de achterkant is verticaal in plaats van horizontaal gepositioneerd.

Een tweede, minder goed afgewerkte, iPhone 8 dummy.

Echtheid niet te verifiëren

De vraag bij dit soort foto’s is altijd of het wel om een echte dummy gaat die in de Foxconn-fabriek gebruikt wordt. Het kan ook een model zijn dat iemand op basis van de geruchten heeft gemaakt. De echtheid is niet te verifiëren, maar wat opvalt is dat de auto’s op de achtergrond blauwe kentekens met witte letters hebben. Een combinatie die alleen in China gebruikt wordt. In september weten we meer, dan onthult Apple de nieuwe iPhone.

Reageer op artikel:
iPhone 8: eerste foto’s van dummy-model
Sluiten