House of Strombo: nieuwe muziekserie op Apple Music

Raymon op 14 april 2017 Er zijn nog geen reacties

Apple Music heeft er weer een videoserie bij. Vandaag is House of Strombo gestart, het is een serie registraties van concerten die bij presentator George Stroumboulopoulos thuis plaatsvinden. Hij interviewt de gasten ook en geeft een kijkje achter de schermen.

Stroumboulopoulos is een radio- en tv-presentator in Canada en de serie op Apple Music is een spin-off van zijn programma The Strombo Show. Het eerste seizoen heeft 10 afleveringen en de eerste is nu te bekijken.

Heftige huiskamerconcerten

De serie richt zich vooral op artiesten die commercieel nog niet doorgebroken zijn. In de eerste aflevering is een band genaamd A Tribe Called Red te gast. Ze maken een mix van hip hop, reggae, moombahton and dance met een dubstep-randje. De concerten zijn geen rustige huiskamer­concerten waar iedereen kalmpjes zit, er wordt een flink feestje gebouwd.

De serie wordt wekelijks op op Apple Music Connect en is het makkelijkst te vinden door op Apple Music naar ‘Strombo’ te zoeken of op directe link te klikken. Wil je meer Stroumboulopoulos? Zijn vorige serie genaamd The Strombo Show staat integraal op YouTube. (Via: 9to5Mac)

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?