Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 april 2017

Google Foto’s ondersteunt eindelijk AirPlay

De nieuwste update voor Google Foto’s (versie 2.14) brengt eindelijk ondersteuning voor AirPlay. Zo kunnen foto’s en video’s die in de gratis app opgeslagen zijn via de Apple TV op een groot scherm bekeken worden. Tot vandaag kon dat niet full screen.

Opmerkelijk genoeg toont de App geen AirPlay-knop bij het bekijken van een foto of video. Je schakelt AirPlay gewoon via het bedieningspaneel van de iPhone in. Daarna worden foto’s full screen op je TV getoond.

Video-stabilitatie op komst

Google Foto’s bestaat in september twee jaar en wordt door veel iOS-gebruikers ingezet om ruimte te besparen. Alle foto’s kunnen namelijk in Google’s cloud opgeslagen worden. De Android-versie van Google Foto’s kreeg onlangs elektronische stabilisatie voor video’s. Op iOS is deze functie echter niet beschikbaar, waarschijnlijk volgt dit in een volgende update.

Google Foto’s werkt op iOS, Android en in de browser.

Meer handige foto-apps van Google

Google heeft nog meer nuttige foto-apps in zijn assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar Motion Stills, waarmee je makkelijk Live Foto’s samenvoegt en voorziet van stabilisatie. Tot slot is Google Fotoscan een snelle en goede manier om oude foto’s met je iPhone te digitaliseren.

Reageer op artikel:
Google Foto’s ondersteunt eindelijk AirPlay
Sluiten