Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 6 april 2017

‘Apple Watch Series 3 komt in september’

De eerste Apple Watch moest 17 maanden op een opvolger wachten, maar naar verluidt keert Apple terug naar een jaarlijkse cyclus voor zijn slimme horloge. In september wordt -naast de nieuwe iPhone Edition– een Apple Watch Series 3 verwacht.

De focus zou liggen op betere prestaties en energie-efficiëntie, een voorwaarde om in de toekomst een 4G-modem in het horloge te integreren. De Watch zou dan onafhankelijker van de iPhone kunnen werken.

Afslankkuur en scherm altijd aan

Hoewel de Apple Watch over het algemeen een prima accuduur heeft, was Apple genoodzaakt de Series 2 iets dikker te maken om genoeg ruimte voor de GPS en een 32 procent grotere accu te hebben. De Apple Watch Series 3 kan dat zuinigere chips te gebruiken mogelijk weer wat dunner worden. Een andere veelgehoorde wens is een scherm dat altijd aanstaat, niet alleen bij het bewegen van je pols.

Klik/tap voor groter.

Bij de lancering van de Apple Watch Series 2 in september van 2016 introduceerde Apple ook de Apple Watch Series 1. Dit is een vernieuwde versie van de originele Apple Watch die geen GPS heeft en niet zwemproof is, maar heeft wel een scherpe prijs. Bij de lancering van de Series 3 zou het logisch zijn de Series 1 uit te faseren en de Series 2 als instapmodel te gaan verkopen.

Reageer op artikel:
‘Apple Watch Series 3 komt in september’
Sluiten