Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 april 2017

Apple Music licht nieuwe artiesten uit met Up Next

Niet zo heel lang geleden werden nieuwe artiesten groot gemaakt door radiozenders of muziek­tijdschriften. Nu zijn er streaming­diensten zoals Apple Music. Met de nieuwe rubriek Up Next stelt Apple iedere maand een nieuwe, veelbelovende artiest voor.

Over iedere artiest wordt een korte documentaire gemaakt. Ook is een optreden en een diepte-interview met Beats 1 DJ Zane Lowe te zien. De rubriek start deze maand met de Amerikaanse R&B-zanger 6LACK.

Iedere maand een nieuwe artiest

Apple Music maakt serieus werk van de nieuwe rubriek. De artiesten worden door Apple Music-redacteuren geselecteerd en het optreden, de documentaire en interview worden door Apple zelf geproduceerd. De artiest wordt ook in de A-list playlists van Apple Music opgenomen.

Beats 1 DJ Zane Lowe en Ricardo Valdez Valentine alias 6LACK.

De nieuwe rubriek is te vinden onder het tabblad Ontdekken van Apple Music. Up Next heeft een vaste plaats in de carrousel met uitgelichte content.

Reageer op artikel:
Apple Music licht nieuwe artiesten uit met Up Next
Sluiten