Weekend poll: Stories, stories, stories…

Raymon op 11 maart 2017 10 reacties Laatste door no_poo

Een kort verhaal, bestaand uit foto’s en video’s, opgeleukt met filters en stickers, dat na 24 uur verdwijnt. Snapchat begon met deze zogenaamde Stories en tegenwoordig zit de functie ook in Instagram, WhatsApp en zelfs Facebook Messenger.

Blijf jij bij het origineel (Snapchat) of gebruik je een ander platform om een story te posten en die van je vrienden te bekijken? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

10 reacties

Profielfoto

nicj56 op 11 maart 2017

Onnozele functie…

Profielfoto

PH-SKY op 11 maart 2017

Wat nicj56 zegt.

Profielfoto

discobonzi op 11 maart 2017

Hmm… heb altijd het gevoel gehad dat Snapchat en Instagram groot zijn geworden hoofdzakelijk onder een jong publiek. Als dat je toen niet aansprak dan zullen al die functies die daaruit voortkomen, zoals stories, ook nooit aanspreken.

Vind trouwens die functie binnen whatsapp overbodig. Denk niet dat dit de juiste doelgroep is.

Profielfoto

iAmRenzo op 11 maart 2017

Vind trouwens die functie binnen whatsapp overbodig. Denk niet dat dit de juiste doelgroep is.

doelgroep of app?
WhatsApp is in mijn ogen een SMS vervanger, een Chat app.
Alles lijkt steeds meer op elkaar. Niemand durft uniek te zijn… Of als je dat wel bent wordt je schaamteloos gekopieerd… Facebook heeft nu 3 apps met de zelfde functie, Seriously. Hoe jaloers kun je zijn op snap?

Profielfoto

ro_me op 11 maart 2017

Vind trouwens…..bla…blabla…bla…Hoe jaloers kun je zijn op snap?

Een App met een koosnaampje! Wat leuk!

Profielfoto

4GTL op 11 maart 2017

Doe ik niet aan mee. De meeste mensen die moeten weten wat ik beleef zijn er meestal in real life bij, en bij anderen die er echt interesse in hebben weet ik het hen wel te vertellen via gewone chat.

Profielfoto

Nummer 53 op 11 maart 2017

Ook weer toevallig dat Instagram, Whatsapp en Messenger van Facebook zijn hé…

Profielfoto

xaddict op 12 maart 2017

Ik zie niet echt hoe zo’n ding opstellen anders/leuker is dan gewoon een paar foto’s en filmpjes opsturen naar mensen waarvoor dit belangrijk is. Maar ik behoor dan ook niet tot de doelgroep

Profielfoto

NoPlasticPhones op 12 maart 2017

Ik zou qua leeftijd tot de doelgroep van dit soort apps moeten behoren, maar ook mij doet het weinig. Geen enkele persoon in mijn omgeving gebruikt de Stories-functie binnen WhatsApp of Messenger, en zoals anderen reeds aangaven, ga ik er vanuit dat die functie nu eenmaal niet thuishoort in een ordinaire chat-app. Op Instagram verschijnen geregeld stories, maar zelf maak ik er nooit.

Snapchat heb ik niet – ik probeer het aantal sociale netwerken tot een minimum te beperken – maar ik voel steeds meer de noodzaak om het aan te maken. De helft van de tijd weet ik niet wat er gebeurt, en blijk ik allerhande dingen de missen, hoewel het “toch op Snapchat stond gisteren?” Net zoals bij Facebook enkele jaren geleden, heb ik het gevoel dat ik meer en meer dingen mis omdat verhalen niet langer op Facebook gepost worden (da’s niet meer cool) maar op Snapchat.

Profielfoto

no_poo op 13 maart 2017

Saaie levens hebben jullie zeg.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?