Weekend poll: Stories, stories, stories…

10 reacties

Een kort verhaal, bestaand uit foto’s en video’s, opgeleukt met filters en stickers, dat na 24 uur verdwijnt. Snapchat begon met deze zogenaamde Stories en tegenwoordig zit de functie ook in Instagram, WhatsApp en zelfs Facebook Messenger.

Blijf jij bij het origineel (Snapchat) of gebruik je een ander platform om een story te posten en die van je vrienden te bekijken? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  nicj56

  Onnozele functie…

 • Profielfoto
  PH-SKY

  Wat nicj56 zegt.

 • Profielfoto
  discobonzi

  Hmm… heb altijd het gevoel gehad dat Snapchat en Instagram groot zijn geworden hoofdzakelijk onder een jong publiek. Als dat je toen niet aansprak dan zullen al die functies die daaruit voortkomen, zoals stories, ook nooit aanspreken.

  Vind trouwens die functie binnen whatsapp overbodig. Denk niet dat dit de juiste doelgroep is.

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Vind trouwens die functie binnen whatsapp overbodig. Denk niet dat dit de juiste doelgroep is.

  doelgroep of app?
  WhatsApp is in mijn ogen een SMS vervanger, een Chat app.
  Alles lijkt steeds meer op elkaar. Niemand durft uniek te zijn… Of als je dat wel bent wordt je schaamteloos gekopieerd… Facebook heeft nu 3 apps met de zelfde functie, Seriously. Hoe jaloers kun je zijn op snap?

 • Profielfoto
  ro_me

  Vind trouwens…..bla…blabla…bla…Hoe jaloers kun je zijn op snap?

  Een App met een koosnaampje! Wat leuk!

 • Profielfoto
  4GTL

  Doe ik niet aan mee. De meeste mensen die moeten weten wat ik beleef zijn er meestal in real life bij, en bij anderen die er echt interesse in hebben weet ik het hen wel te vertellen via gewone chat.

 • Profielfoto
  Nummer 53

  Ook weer toevallig dat Instagram, Whatsapp en Messenger van Facebook zijn hé…

 • Profielfoto
  xaddict

  Ik zie niet echt hoe zo’n ding opstellen anders/leuker is dan gewoon een paar foto’s en filmpjes opsturen naar mensen waarvoor dit belangrijk is. Maar ik behoor dan ook niet tot de doelgroep

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Ik zou qua leeftijd tot de doelgroep van dit soort apps moeten behoren, maar ook mij doet het weinig. Geen enkele persoon in mijn omgeving gebruikt de Stories-functie binnen WhatsApp of Messenger, en zoals anderen reeds aangaven, ga ik er vanuit dat die functie nu eenmaal niet thuishoort in een ordinaire chat-app. Op Instagram verschijnen geregeld stories, maar zelf maak ik er nooit.

  Snapchat heb ik niet – ik probeer het aantal sociale netwerken tot een minimum te beperken – maar ik voel steeds meer de noodzaak om het aan te maken. De helft van de tijd weet ik niet wat er gebeurt, en blijk ik allerhande dingen de missen, hoewel het “toch op Snapchat stond gisteren?” Net zoals bij Facebook enkele jaren geleden, heb ik het gevoel dat ik meer en meer dingen mis omdat verhalen niet langer op Facebook gepost worden (da’s niet meer cool) maar op Snapchat.

 • Profielfoto
  no_poo

  Saaie levens hebben jullie zeg.