Weekend poll: toekomst voor de iPad mini?

21 reacties

Met het onlangs vernieuwde iPad-aanbod is het duidelijk waar Apple heen gaat: een iPad voor de pro met Smart Keyboard en Pencil en een simpele iPad voor casual gebruik. De iPad mini kreeg geen vernieuwing en het 32GB model wordt niet langer verkocht.

Denk (of hoop) jij dat er toekomst voor de iPad mini is, of is ‘ie door de 5,5-inch iPhone overbodig? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

21 reacties
 • Profielfoto
  steveb

  Voor de kinderen of
  Als multimedia gps in de auto

 • Profielfoto
  Wauters

  Voor mij is dit dezelfde vraag als: gaan we die trui in S, L, XL en XXL maken.
  Tuurlijk, niet iedereen wil XXL

 • Profielfoto
  Maarten

  Ik vind een mini een veel handigere aanvulling op mijn kleine iPhone, niet iedereen gaat die grote iphone nemen (hij past niet lekker in de broekzak) en dan is de mini een mooie aanvulling

 • Profielfoto
  bmeerdink

  Als de rand verdwijnt past er een 9 inch scherm in, dan heb je het beste van twee werelden. Hoe handzamer hoe meer zo’n ding gebruikt wordt. Een smartphone is voor een hoop dingen toch eigenlijk te klein.

 • Profielfoto
  Pjotr

  Zit hier te wachten op een nieuwe update. Laat maar komen de mini pro

 • Profielfoto
  no_poo

  Ach, wel of geen Mini kan mij echt geen zier schelen. Volgens mij heeft Apple er ook geen spannende plannen mee.

 • Profielfoto
  Danny Veugelen

  Ik vind de mini nochtans perfect voor het werk omdat die net past in mijn binnenzak

 • Profielfoto
  Spinozo

  Een mini pro met kleine pencil lijkt me wel wat ?

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Ze zouden even Helen dun licht iPadje moeten maken die je gewoon thuis hebt en waar je je muziek, beveiligingscamera’s mee bekijkt en die je gebruikt voor HomeKit en als tv bediening

 • Profielfoto
  MajorApple

  Ik ben opzich best voor het behoud van het formaat IPad Mini, maar niet persee voor de naam en de toepassing. Ik zie liever dat ze 1 iPad uitbrengen met bepaalde specificaties en mogelijkheden en die vervolgens in 3 scherm formaten uitbrengen. De naam Mini, Pro, Plus, Air etc. mogen ze van mij achterwege laten. Zouden ze ook mogen doen bij de iPhone en Mac. Maakt het zoveel overzichtelijker, dan de warboel die ze nu hebben.

 • Profielfoto
  MajorApple

  Ik ben opzich best voor het behoud van het formaat IPad Mini, maar niet persee voor de naam en de toepassing. Ik zie liever dat ze 1 iPad uitbrengen met bepaalde specificaties en mogelijkheden en die vervolgens in 3 scherm formaten uitbrengen. De naam Mini, Pro, Plus, Air etc. mogen ze van mij achterwege laten. Zouden ze ook mogen doen bij de iPhone en Mac. Maakt het zoveel overzichtelijker, dan de warboel die ze nu hebben.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Wat is dit eigenlijk van poll?

  Volgende week op het pyromanen-forum de vraag. “moeten brandbare vloeistoffen goedkoper worden?”

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Was dat een brandende vraag of een ingezonden brandbrief? Anyway, ik hoop dat er inderdaad een toekomst is voor de iPad Mini, een prima formaat. Als die van mij stuk gaat, dan wil ik wel een nieuwe (verbeterde) versie. Of Apple er ook zo over denkt weet ik niet. De laatste tijd lopen mijn wensen en de invulling die Apple daaraan geeft nogal uiteen. Die nieuwe horlogebandjes zijn leuk daar niet van, maar niet aan mij besteed.

 • Profielfoto
  plonserd

  Ik gebruik nu nog een iPad mini 2, zou graag upgraden maar dan wil ik er wel iets aan hebben buiten Touch ID en een betere processor (anders had ik de mini 4 al gekocht..) Ondersteuning voor de Apple Pencil, smartconnector en dus smart keyboard, Truetone,… en dat hoeft helemaal niet met een ‘mini’ prijskaartje te zijn.

  Ik vind het formaat van de iPad mini perfect, ik heb destijds m’n iPad 1 verkocht omdat ie te groot was.
  Ik heb ook een maxed out 11″ Macbook Air, hoe kleiner en lichter m’n apparaten hoe liever (maar performance telt ook, daarom geen 12″ Macbook voor mij..), en de mini past volledig in die filosofie. Lijkt me ideaal om tijdens meetings wat aantekeningen te maken met de Apple Pencil.

  Maar zoals het er naar uitziet zal ik in de toekomst toch voor een 9,7″ iPad en een 13″ Macbook Pro moeten gaan..

 • Profielfoto
  Hermanko

  Ik heb ooit een iPad 1 geruild voor een iPad Mini 2 omdat die lichter is en prettiger om vast te houden en als lees iPad te gebruiken, ’t scheelt 170 gram. En denk er nu over een Mini 4 te nemen.

 • Profielfoto
  Humain

  De mini is heerlijk om mee te nemen naar een beurs en zo. Past in de kontzak of colbert. Tevens imo een fijne maat+gewicht voor ebooms

 • Profielfoto
  4GTL

  Ik zie het nut van een iPad mini in. De hele dag met een iPhone 5.5″ in men broekzak rondlopen zou ik verschrikkelijk vinden. Was ik dan ook blij dat Apple een dik jaar geleden de SE op de markt bracht.

 • Profielfoto
  SvS

  Je kunt beter vragen of er toekomst is voor iPod Touch / Nano.

 • Profielfoto
  koekiewous

  Mini wel is Apple geeft nog om onze mening, Mini nee, Apple denkt vooral aan haar aandeelhouders.

 • Profielfoto
  SvS

  Apple zou voor de mini ook een hoes kunnen maken met e-ink scherm. Dan hebben de mensen een iPad èn een echte ereader in 1 klap. Handig voor reizen.

 • Profielfoto
  StephanNL

  De iPad mini lag in de kast toen ik een iPhone 6 Plus had. Nu ik terug ben naar een kleiner model iPhone is de iPad mini weer welkom …