Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 maart 2017

Taiwan wordt het vijftiende Apple Pay-land

Apple Pay wordt binnenkort in Taiwan gelanceerd. De contactloze betaaldienst van Apple zal met zeven banken in het land van start gaan, maar is alleen bruikbaar voor klanten die een Visa of MasterCard aan hun bankrekening hebben gekoppeld.

In Taiwan moest Apple wachten op groen licht van de Commissie financieel toezicht in het land. Dit is nu rond en Apple Pay Kan in 46 winkelketens, waaronder Carrefour, Starbucks en lokale retailers gebruikt worden.

In het algemeen werkt Apple Pay ook met betaalterminals bij retailers die NFC ondersteunen, maar niet expliciet door Apple genoemd worden. Apple Pay werkt ook in 8 Taiwanese webshops.

Taiwan is het vijftiende land dat de dienst krijgt. Apple Pay is momenteel beschikbaar in Australië, Canada, China Frankrijk, Hongkong, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Rusland, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zwitserland. Volgens actuele geruchten volgt een lancering in Duitsland en Italië snel. We hoorden ook geruchten over België, maar die zijn inmiddels ontkracht.

Reageer op artikel:
Taiwan wordt het vijftiende Apple Pay-land
Sluiten