Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 maart 2017

Apple Store gaat offline, dinsdag nieuwe producten?

Een opmerkelijke aankondiging op de onlangs vernieuwde systeemstatus-pagina van Apple. Dinsdag gaat de Online Apple Store tussen 08:00 en 13:30 uur offline voor onderhoud. Het voor het eerst dat Apple dit onderhoud vooraf aankondigt.

In maart werden een aantal nieuwe producten zoals iPads verwacht. Apple heeft nog geen uitnodigingen voor een event verzonden, dus wellicht worden de nieuwe producten direct in Apple’s webshop geplaatst.

Verwacht wordt: een iPad Pro 2 in een nieuw formaat. Naast de 12,9-inch iPad Pro er een 10,5-inch formaat komen dat de 9,7-inch versie vervangt. Dit zou ook de meest innovatieve iPad zijn met een kleinere rand en een in het scherm geïntegreerde home-knop. (Zie ook → 10,5-inch: het juiste formaat voor de nieuwe iPad Pro)

Naast de nieuwe nieuwe reeks iPads wordt ook een RED-versie van de iPhone 7 en een 128GB iPhone SE verwacht. Tot slot kunnen we misschien op vernieuwde Macs rekenen… Of het is gewoon regulier onderhoud. Hoe dan ook, wij zitten dinsdag klaar om je direct op de hoogte te stellen.

Aankondiging van het onderhoud – Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store gaat offline, dinsdag nieuwe producten?
Sluiten