Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 20 maart 2017
Leestijd: 1 minuut

Philips Hue-lampen met E14-fitting in april

Philips breidt zijn Hue-assortiment in april uit met een veelgevraagde optie, namelijk een lamp met E14 (kleine) fitting. Tot nu toe waren de slimme lampen die zich via een app en Apple’s HomeKit laten bedienen alleen met een grote E27-fitting verkrijgbaar.

De lampen komen naar verwachting 10 april op de markt en zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen White Ambiance (verschillende tinten wit) voor € 34,95 en White and Color Ambiance (16 miljoen kleuren) voor € 59,95.

De E14-lampen van Philips vormen een aanvulling op het bestaande aanbod van lampen met E27- en GU10-fitting. Het lange wachten verklaart de fabrikant door de compacte vorm die de lampen met kleine fitting moeten hebben. Het was een uitdaging om alle benodigde electronica in de kaarsvormige lampen te integreren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Philips Hue-lampen met E14-fitting in april
Sluiten