Outlook 2016 ondersteunt Touch Bar en Add-ins

Raymon op 21 maart 2017 2 reacties Laatste door NapO

Microsoft heeft Outlook 2016 voor Mac bijgewerkt met ondersteuning voor de Touch Bar en Add-ins. Outlook is de laatste Office-applicatie die bijgewerkt wordt en biedt via knoppen op de Touch Bar snelle toegang tot veelgebruikte opties.

Zo verschijnen opties voor tekstopmaak bij het opstellen van een e-mail, kun je tussen verschillende weergaven in de agenda switchen en direct aan een meeting deelnemen wanneer de herinnering getoond wordt.

Nu ook Outlook de nieuwe contextgevoelige knoppen van de MacBook Pro ondersteunt, zijn alle Office-applicaties klaar voor de Touch Bar. Eerder werden Word, Excel en PowerPoint al voorzien van Touch Bar-ondersteuning. De update is te installeren via het menu HelpZoek naar updates.

Outlook 2016 Touch Bar

Klik/tap voor groter.

Naast de Touch Bar heeft Outlook 2016 nu ook ondersteuning voor Add-ins. Deze waren eerder al beschikbaar in Outlook voor iOS en Office 365. Deze add-ins zijn kleine invoeg­toepassingen van derden drie direct vanuit Outlook gebruikt kunnen worden. Microsoft levert zelf Dynamics 365 (CRM) en de Microsoft Translator als invoeg­toepassingen. Evernote, GIPHY, Nimble en Trello Smartsheet zijn ook van de partij en meer add-ins van derden volgen zin de Add In Store.

Om de invoeg­toepassingen te gebruiken is een Office 365-account vereist, het werkt niet met andere e-mailaccounts zoals iCloud of IMAP.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

2 reacties

Profielfoto

m4v3r1ck op 21 maart 2017

De meest nutteloze toepassing voor en gebruik van de Touch Bar, tot nu toe dan.

Profielfoto

NapO op 22 maart 2017

aanvullend, de touchbar is de meest nutteloze aanvulling voor normaal gebruik op je mac.

voor de pro’s, die klikken gewoon in de applicatie of gebruiken sneltoetsen.

conclusie, touchbar een te dure optie waar je makkelijk zonder kan maar niet zonder kunt bestellen.

Ik wacht nog wel ff met bestellen…van een nieuwe macbook.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?