Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 maart 2017

Outlook 2016 ondersteunt Touch Bar en Add-ins

Microsoft heeft Outlook 2016 voor Mac bijgewerkt met ondersteuning voor de Touch Bar en Add-ins. Outlook is de laatste Office-applicatie die bijgewerkt wordt en biedt via knoppen op de Touch Bar snelle toegang tot veelgebruikte opties.

Zo verschijnen opties voor tekstopmaak bij het opstellen van een e-mail, kun je tussen verschillende weergaven in de agenda switchen en direct aan een meeting deelnemen wanneer de herinnering getoond wordt.

Nu ook Outlook de nieuwe contextgevoelige knoppen van de MacBook Pro ondersteunt, zijn alle Office-applicaties klaar voor de Touch Bar. Eerder werden Word, Excel en PowerPoint al voorzien van Touch Bar-ondersteuning. De update is te installeren via het menu HelpZoek naar updates.

Klik/tap voor groter.

Naast de Touch Bar heeft Outlook 2016 nu ook ondersteuning voor Add-ins. Deze waren eerder al beschikbaar in Outlook voor iOS en Office 365. Deze add-ins zijn kleine invoeg­toepassingen van derden drie direct vanuit Outlook gebruikt kunnen worden. Microsoft levert zelf Dynamics 365 (CRM) en de Microsoft Translator als invoeg­toepassingen. Evernote, GIPHY, Nimble en Trello Smartsheet zijn ook van de partij en meer add-ins van derden volgen zin de Add In Store.

Om de invoeg­toepassingen te gebruiken is een Office 365-account vereist, het werkt niet met andere e-mailaccounts zoals iCloud of IMAP.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Outlook 2016 ondersteunt Touch Bar en Add-ins
Sluiten